star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 54m²


Ár:

16 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1979
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
van

A beltér:

Miskolc belvárosához közel, zöld parkos környezetben eladó kétszobás, erkélyes, panorámás lakás.

A ház a ’80-as évek elején épült, csúsztatott zsalus technológiával, tégla válaszfalakkal. A ház már építésekor szigetelést kapott. Rendezett környezetben, rendezett házak társaságában, parkok, fürdő közelében, sétatávolságra a Szinva Parktól, Centrumtól, Búza tértől.

A lakás liftes ház 6. emeletén található. 54 nm-es, kétszobás, külön WC, kádas fürdőszoba, ablakos konyha és egy tároló képezi a lakás beosztását.

A lakásban a nyílászárók műanyag, dupla üvegezésűek. A belső nyílászárók mázolása szükséges. A konyhaszekrény cseréje javasolt. A fürdőszoba szép állapotú, a kád kiváló, újszerű. A lakásban festés szükséges, igény esetén a laminált parketta cserélhető, de nem szükségszerű.

Egyedi a tervezése ennek az ingatlannak, így a tágas, majdnem 30 nm-es nappaliban bőven jut hely étkezőnek, vagy egybenyitható a konyhával.

A hálószobában elfér még egy kényelmes szekrény, sminkasztal is a franciaággyal együtt.

Kiváló lakás annak, aki a városban szeretne lakni, de mégis zöld, parkos környezetben, és az erkélyről a város panorámáját nézheti.

Vásárolható az ingatlanhoz egy különálló garázs 4,8 M Ft-ért. Ez csak opciós lehetőség, nem kötelező.

Gyors költözés lehetséges, a lakás tehermentes.


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630074


+36 20

Ingatlannet kód: NET6630074


Az általad megtekintett eladó miskolci téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 312 963 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630074. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.