star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 50m²


Ár:

20 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

***Eladó első emeleti, két szobás, felújított, nagy erkélyes cuki lakás***Jó hírem van azok számára, akik nem szeretnének felújíítással bajlódni, csak behúzni a bőröndjüket az új otthonukba. Eladóvá vált Miskolcon egy két emeletes társasház első emeletén egy 50m2 szépen felújított, nagy erkélyes lakás. Az ingatlan biztonsági ajtóval és műanyag nyílászárókkal rendekezik, kicserélt villanyhálózattal, felújított fürdővel és konyhával. A szobákban parketta, a többi heyiségben laminált padló és járólap van a falak festettek. Helyettem szerintem meséljenek a képek, képzelje el magát egy ilyen hangulatos kis ékszerdobozan, bővebbb információkért vagy megtekintési igénnyel kérem keressen.

20900000 Ft

Referencia szám: LK066221


Elhelyezkedés

Miskolc, Tátra utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630222


Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630222

Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Tátra utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 20,9 millió Ft, négyzetméter ára 418 000 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Palotás Péter referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630222. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.