star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

53,49 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 96m²


Ár:

53 490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
3.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc, Figyelem!!! A Selyemréti csoda megérkezett. Eladó két szintes 96m2-es Bajcsy-Zsilinszky utcai Prémium Lakás amely az ország bármely pontján megállná a helyét, 3 teljes értékű szobával és egy félszobával illetve hatalmas méretű amerikai konyhás étkezővel és nappalival válik különlegessé. A dupla fürdőszobás lakás (alsó szinten masszázs zuhanypanel cseppmentes biztonsági üveg zuhanykabinnal, felső szinten fürdőkáddal, mind két szinte külön wc-vel ) így minden korosztálynak ideális. A belső építész által tervezett és gépiesített teljesen felszerelt konyha (elektromos sütő, főzőlap, páraelszívó, mosogatógép), amely minden ember álma aki otthon érzi magát a konyhában, válogatott minőségi anyagokból készült, így a legmagasabb igényeket is kielégíti. A felső szinten 50cm szigetelés ( isotex, parafa 6mm, TSM, ceramic) és a hőszigetelt fából készült nagyon magas minőségű nyílászáróknak köszönhetően a melegnek esélye sincs elszökni. A fűtés (mely szintenként szabályozható) és a melegvíz ellátásáról kombi gázkazán gondoskodik, amelyhez egy melegvíz tároló is csatlakoztatva van. Modern lapradiátorok(Termosztatikus radiátor szelepekkel) a szobákban, előtérben, nappaliban, a fürdőszobákban törülköző szárítós radiátor biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A spájz is nyílászáróval ellátott, így a szellőzése kiválóan megoldott. A 2006-ban Épült Álomotthont amely akár két generáció számára is alkalmas, Magas minőség, Igényesség, Letisztultság jellemez, és most elérhető a tisztelt érdeklődők számára, amely a képeken látható állapotban, és berendezéssel ebben az árban megvásárolható. Hétfőtől-Vasárnapig a fenti telefonszámon, egész nap várom az érdeklődők megkeresését. OTP banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási kérdéseben is állunk rendelkezésre nagyon kedvezményes konstrukciókkal.Hívásban:M272860 referencia számra hivatkozzon.


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650946


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650946

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 42 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 53,49 millió Ft, négyzetméter ára 557 188 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Lukács Ágota referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650946. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.