star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,2 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 52m²


Ár:

19 200 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolcon az Észak-Kiliánban 52 nm-es, 2 szobás, tégla építésű, gázkonvektoros, felújítandó lakás eladó. A lakás négy szintes társasház első emeletén található, a társasház mögötti parkra illetve játszótérre néző kilátással. A lakás elosztását tekintve kiváló lehetőségeket rejt, abban két szoba, konyha, fürdőszoba és előszoba található, melyet az új tulajdonos saját igényeinek megfelelően alakíthat ki. A két szoba parkettával burkolt, melyek állapota nagyon jó, egy csiszolás, lakkozás után tökéletesen ellátja funkcióját. A előszoba, illetve a konyha és a fürdőszoba padlózata is linóleummal fedett, a falak csempézettek.
Az újonnan felszerelt villanybojler alig használt, tökéletesen működik. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy bicikli, vagy akár motor tárolására alkalmas, zárt folyosóról megközelíthető, külön zárható tároló az alagsorban. A lépcsőház rendezett, a szomszédok kedvesek. Elhelyezkedését tekintve frekventált, mégis csendes, nyugodt környék. A parkolás a társasház előtt ingyenes, illetve az épülettől néhány méterre újonnan épült, igény szerint bérelhető/megvásárolható garázsok helyezkednek el. A közelben (max 10 perces sétatávolságra) elérhető óvoda, általános iskola és gimnázium, Posta, bevásárlóközpont, gyorsétterem, de háztartási bolt és fodrászat/szolárium is.
A villamos valamint buszmegálló szintén max 10 perc sétával elérhető. Ha saját igényeinek megfelelően kialakítható lakást keres szuper helyen, ne habozzon, hívjon bizalommal! Jöjjön, nézzük meg együtt, hogy élőben is inspirálódhasson az ingatlanban rejlő lehetőségekről!

Referencia szám: M278552


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660007


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660007

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 19,2 millió Ft, négyzetméter ára 369 231 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkas Attiláné referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660007. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.