star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 75m²


Ár:

31 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Mosonmagyaróvár, eladó első emeleti, erkélyes, 3 szobás tégla lakás garázzsal, tárolóval

Mosonmagyaróvár, azon belül is Moson városrészben eladó ez az erkélyes lakás garázzsal.
Légvonalban Győrtől 35 km-re, Soprontól 56 km-re, Bécstől 76 km-re, Budapesttől pedig 140 km-re helyezkedik el, közel az osztrák és a szlovák határhoz. Lakossága körülbelül 34.300 fő,

A ’70-es évek közepén épült, 4 szintes társasház családi házas övezetben található. Két lépcsőház épült egybe, szintenként két lakással. Az épület mellett garázssor található, ahol a lakók több, mint a felének van itt garázsa.

A lakás az első emeleten helyezkedik el, erkélye parkosított udvar felé néz. A 75 m2-es ingatlan elosztása: Nappali (18 m2), két hálószoba (12-12 m2), fürdőszoba, külön toalett, közlekedők, konyha kamrával, alagsorban kb. 6 m2-es saját tároló.

A társasházban a bejárati ajtók-ablakok már műanyagra lettek cserélve. A ház már elkezdte gyűjteni a megtakarításait a következő felújításra. Jól összeszokott lakók alkotják a lakóközösséget, legutóbb a garázsokat szigetelték, újították fel közösen.

Egy ilyen garázs megvásárlására van lehetőség a lakással együtt is, mely 17 m2, villany bevezetve, fém, jó állapotú ajtóval rendelkezik. Lehetőség szerint a lakással együtt lehet megvásárolni 7 MFt-ért (a lakás meghirdetett ára nem tartalmazza), ha valaki csak a garázst szeretné külön, akkor az ár 8 MFt.

A lakás bejárati ajtaja műanyagra lett cserélve néhány éve. Ablakai dupla fa ablakok, burkolata modernizálásra szorul.
A lakás nagy előnye, hogy rendkívül világos, tágas, épületen belüli elhelyezkedése is a legjobb, illetve az erkélye használható, nem egy forgalmas út felé néz, hanem zöld, hűs udvarra, árnyékot adó fákkal.
A lakás fűtése gázkazánnal és radiátorral megoldott, illetve a konyhában egy vegyestüzelésű kazán is egyetlen kar elfordításával működésbe hozható.

Akár azonnal birtokba vehető, tehermentes
Hívjon még ma!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6523319


+36 20

Ingatlannet kód: NET6523319


Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 425 333 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kömőcziné Mezei Henrietta referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523319. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.