star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 62m²


Ár:

89 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

PENTHOUSE LAKÁS ELADÓMosonmagyaróvár legfiatalabb lakóparkjában , a Liget lakóparkban , a Mosoni-Dunától néhány perces sétára , rendkívül csendes , erdőre néző kilátással eladó egy 2022-es építésű , nappali + 2 szobás , 62 négyzetméter hasznos alapterületű , második emeleti , penthouse jellegű lakás . Amennyiben érdekli Önt ez a nem mindennapi ingatlan , kérem hívjon a +36 20 3 99 43 63 as számon !LAKÁS:A dél-keleti fekvésű , rendkívül világos lakás különlegessége , hogy a legfelső szinten elhelyezkedő lakást ?U ?alakban körülöleli a hetvenkét négyzetméter nagyságú terasz . A lakás helyiségei : előszoba , amerikai konyha , étkező , nappali , 2 db hálószoba , egy káddal és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszoba külön wc .A konyha magas szinten gépesített . A lakótér igényes , exkluzív kialakítású. A belsőépítész által egyedileg tervezett minőségi bútorokra az optimális helykihasználás érdekében különösen nagy hangsúlyt fektettek .A fűtés hőszivattyús rendszerű , padlófűtéssel és padlóhűtéssel és rendkívül alacsony a rezsiköltsége . A nyílászárók műanyagok , háromrétegű hőszigetelt üvegezéssel. A burkolatok magas minőségű járólapok és laminált parketta . Az ingatlan legértékesebb része az erdő és a folyó felé néző , panorámás kilátással rendelkező hatalmas terasz, melyet több helyiségből is közvetlenül megközelíthetünk.Az ingatlanhoz tartozik a társasház melletti térkövezett parkolóhely . A lakás azonnal költözhető .HÁZ:A 15 lakásos társasház nagyon tiszta és rendezett . A földszinti lakások kertkapcsolatos az emeleti nagy erkélyesek . A legfelső szinten penthouse jellegűek az ingatlanok . Zárt , biztonságos lépcsőház bejutás csak az ott lakók részére lehetséges . A társasház környéke parkosított , fákkal , bokrokkal különleges növényekkel beültetett .KÖRNYÉK:A családi ház Mosonmagyaróvár dinamikusan fejlődő lakóparkjában áll, igen exkluzív, gyönyörű családi házak szomszédságában. A nyugodt és csendes kertvárosi környék kiválóan alkalmas kisgyermekes családoknak, ahol szívesen ápolnak még jószomszédi viszonyt egymással az emberek. Nem messze fekszik a csodás Wittman-park is, mely szintén sokféle gazdag programot kínál. Pár percnyi kerékpározással vagy autózással a mindennapi élethez szükséges infrastrukturális létesítmények, mint óvoda, iskola, üzletek, posta is könnyen elérhetők.


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632227


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632227

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 2022. A téglalakás ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 450 000 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632227. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.