star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 106 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 106 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 106m²


Ár:

35 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1928
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

NAGYKANIZSÁN BELVÁROSI LAKÁS ELADÓ!
Nagykanizsa belvárosának egyik patinás épületében eladó egy 106 m2-es, duplakomfortos, belül 2 szintes, 4 szobás, 2 fürdőszobás, K-Ny.-i tájolású, felújításra váró lakás. Az ingatlan fűtését az alsó szinten gázkonvektor, a tetőtérben cirkó-gázkazán biztosítja.
Az ingatlan helyiségei:
alsó szinten: 2 szoba, közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba+wc,
tetőtérben: 2 szoba, közlekedő, fürdőszoba, wc.
Közös költség: 13.600 Ft.
A belváros infrastruktúrája önmagáért beszél, iskolák, óvodák, gyógyszertár, orvosi rendelő, boltok, éttermek és egyéb szolgáltató egységek könnyen elérhetőek. Az ingatlan a reá váró felújításokat követően, remek elhelyezkedésének köszönhetően, könnyen bérbe adható, hosszú távú befektetési lehetőség, de saját, illetve első lakásban gondolkodóknak is egyaránt jó vétel lehet!

Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását.
A CSASZI Ingatlan és Hiteliroda az adózás, illeték, terén szakszerű, teljes körű tanácsadással, energetikai szakemberrel áll ügyfelei rendelkezésére.
Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni korrekt díjszabással.
Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros, Csengeri utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6397990


+36 30

Ingatlannet kód: NET6397990


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, belvárosi (Csengeri utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m². További jellemzői: az építés éve 1928, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 330 189 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6397990. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.