star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 49 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

30,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 49 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 49m²


Ár:

30 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Nagykanizsa belvárosában, a felújított Erzsébet tértől 3 perc sétára, frekventált helyen, csendes, nyugodt, lakóparki környezetben, eladó egy földszinti, 47 m2-es, amerikai konyha +2 hálószobás, összkomfortos, cirkó gáz fűtéses, alacsony rezsivel fenntartható, kitűnő állapotú lakás.
Az ingatlan egy belvárosi kapuval zárt lakópark, Nyugati oldalán helyezkedik el. A lakópark körbezár egy parkosított zárt közös udvarrészt.
A lakás földszinti elhelyezkedése miatt kisgyermekeseknek, idősebb embereknek is kitűnő választás.
Az ingatlanba az elmúlt 2 évben, korszerűsítés történt.
Cserélték a a laminált parkettákat, a konyha szekrényt újították illetve a gépeket modernre cserélték.
A vételár részét képezik a beépített bútorok és a beépített konyhai berendezések.
A lakás alacsony rezsivel fenntartható!
A közelben található vásárcsarnok, bevásárlási lehetőség(Spár, Peeny), orvosi rendelő, gyógyszertár, általános iskola, az Erzsébet téren számtalan vendéglátóegység, kávézók.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, az ingatlant előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető.
Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6598156


+36 30

Ingatlannet kód: NET6598156


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 30,9 millió Ft, négyzetméter ára 630 612 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598156. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.