star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 89 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

61,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 89 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 89m²


Ár:

61 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Nagykanizsa belvárosában 2021-ben épült, liftes társasházban, a 2. emeleten található ez a nettó 89,67 m²-es két szintes lakás.

Helyiségek: három szoba +nappali-konyha-étkező, 3 erkély, fürdőszoba, WC, közlekedő, mindkét szinten kis tároló.

A lakás A++-os, minimális rezsiköltségű, okoseszközről irányítható, otthon-automatizálási rendszerrel ellátott, ezáltal lehetővé válik az elektromos hálózat, fűtés, klíma, árnyékolástechnika és a biztonsági rendszer távoli vezérlése. Fűtése padlófűtés, amely 2 db Viessmann típusú kondenzációs kazánról működik, hűtése falfűtés.
A fűtési-hűtési rendszer alkalmazkodik a lakók igényeihez, mobileszközön keresztül irányítható, programozható a lakáshőmérséklet.
Az épület hőigényét 2 db Vissmann Vitodens 200-W 80 KW típusú kondenzációs falikazán biztosítja. A fűtésre 40/30°C hőlépcsőjű padlófűtési rendszer került kialakításra, lakosonként szabályozással és hőmennyiségméréssel.
Az ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Beépített konyhabútor.
Az ingatlanban kamera, riasztórendszer, valamint napelem rendszer működik, mely a lift, lépcsőház világítás, hűtés-fűtés energiaigényét lefdi. Lehetőség van a ház alatti mélygarázsban egy 17 nm-es teremgarázs megvásárlására is, melynek 7millió Ft az ára.
A lakásban jelenleg laknak, a fotók még a költözés előtti állapotban készültek.

Igényelhető kedvezmények az ingatlanra: Babaváró, CSOK. Hosszú lejáratú hitel esetén is még a hitel lejáratával újszerű állapotú lakása lehet. Jobban megéri, mint egy hagyományos panellakás!

Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását.

Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek.
Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
13.23m²
Fürdőszoba
6.05m²
Szoba
11.02m²
Közlekedő
11.11m²
Szoba
11.52m²
Erkély
4.8m²
Erkély
9.41m²
Erkély
4.81m²
Előszoba
2.92m²
Wc
1.52m²

Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627888


+36 70

Ingatlannet kód: NET6627888


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 61,9 millió Ft, négyzetméter ára 695 506 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Rimai Loretta Edina referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627888. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.