star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

61,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros

  • 100m²


Ár:

61 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsán a Zerkowitz udvarban, zárt belső térrel rendelkező társasház, 1. emeletén vált eladóvá, ez a 95m2-es, modern belső elrendezéssel és a 2019-es felújításnak köszönhetően modern anyaghasználattal felújított amerikai konyhás lakás. (új hideg és melegburkolatok, beltéri ajtók, klíma....stb .) A társasház 2004-ben épült, a lakás nagy tágas belső térrel került kialakításra. Az ingatlan a jelenlei kornak megfelelően jó energetikai besorolású, mivel, a nyílászárok műanyag profilszerkezetűek, valamint a tulajdonosok saját költségen, 15cm-es homlokzati grafit szigeteléssel látták el.
Tájolás: Kelet-Nyugat melynek köszönhetően, a lakrészben természetes fényből nincs hiány.
A lakás melegét egyedi gáz cirkó kazán (kombi) szolgáltatja, radiátorok segítségével. A konyha teljesen felszerelt, gépesített. A társasházi udvar teljesen zárt csak is az ott lakok és a hozzájuk érkező vendégek tudnak bejutni az elektromos főkapun keresztül. A hirdetett ingatlan lépcsőházában mindösszesen 5 lakás található.
Belső lakrész helységei:
Előszoba, amerikai konyha nappali étkező egy légtérben, melyhez keleti tájolású erkélykapcsolat is tartozik, közlekedő (végig beépített szekrény), 3 külön bejáratú szoba, külön fürdő zuhannyal és káddal, külön mellékhelység.
Ha Ön szeretne egy modern, tágas, belső térrel rendelkező fiatalos lakást, belső zárt udvaros társasházi kialakítással, saját parkolóval, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, szúnyogháló, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros, Nagykanizsa Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638356


+36 30

Ingatlannet kód: NET6638356


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, belvárosi (Nagykanizsa Belváros) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 61,9 millió Ft, négyzetméter ára 619 000 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638356. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.