star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa, Keleti városrész

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

24,6 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa, Keleti városrész

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa, Keleti városrész

  • 47m²


Ár:

24 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsán a Csokonai utcában, nagyon közel a bevásárlóközponthoz és az új sportcsarnokhoz, vált eladóvá, ez a 47m2-es, első emeleti, erkély nélküli lakás. Az ingatlan, egy szép igényesen felújított, szigetelt társasházban található, melynek köszönhetően szép esztétikus a külső megjelenése és jó az energetikai besorolása. A lakásban 2019-ben felújítási munkálatokat végzett a tulajdonos. Amik elkészültek: teljes víz és villamoshálózat cseréje, nyílászárok cseréje redőnnyel és szúnyoghálóval felszerleve, több ponton záródó főbejárati ajtó beépítése, hidegburkolatok cseréje, új konyha beépítése, új fürdő kialakítása. A lakás melegét egyedi gázkonvektorok szolgáltatják. Tájolás: Kelet. Közös költség: 17.400 Ft / hó mely megközelítőleg 4 év múlva kb: 10.000 Ft kevesebb lesz. A belső lakrész helységei: 2 külön bejáratú szoba, konyha-étkező, kamra, közlekedő, fürdő mellékhelységgel együtt. A lakáshoz a földszinten saját tároló is tartozik. Ha Ön szeretne egy jó állapotú lakást, a város frekventált részén, de mégis zöld környezetben, akkor ez az ingatlan egy jó választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, redőnyözött, új nyílászárók, zöld övezet, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, saját tároló, panelprogram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Keleti városrész, Nagykanizsa Keleti városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6471338


+36 30

Ingatlannet kód: NET6471338


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, Keleti városrészi (Nagykanizsa Keleti városrész) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 24,6 millió Ft, négyzetméter ára 523 404 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6471338. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Keleti városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.