star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

59 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa

  • 92m²


Ár:

59 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Nagykanizsa belvárosában (Ady Endre u.) Unger ház- ÚJ OKOSOTTHON ELADÓ - RENDKÍVÜL ALACSONY FOGYASZTÁSSAL KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT!

A lakás A++-os zöldhiteles okos otthon, 92 m2- 2 szint - 3 szoba, nappali+ konyha, kamra, közlekedő, 3 erkély.

Az épület lakásai az okos eszközről irányítható otthon-automatizálási rendszerrel ellátottak, ezáltal lehetővé válik az elektromos hálózat (világítás, aljzatok) fűtés, klíma, árnyékolástechnika és a biztonsági rendszer távoli vezérlése.
A lakások minden fogyasztását (hideg és meleg víz, fűtés, hűtés, villany) egyedi mérőkkel lehet mérni.
A lakásokban padlófűtés és mennyezet–hűtés működik. A fűtési-hűtési rendszer alkalmazkodik a lakók igényeihez, mobileszközön keresztül irányítható, programozható a lakáshőmérséklet.
Az épület hőigényét 2 db Vissmann Vitodens 200-W 80 KW típusú kondenzációs falikazán biztosítja. A fűtésre 40/30°C hőlépcsőjű padlófűtési rendszer kerül kialakításra, lakosonként szabályozással és hőmennyiségméréssel.
Napelem- 270 Wp/db méretű polikristályos napelem modulok, 1 db legalább 25kVA teljesítményű háromfázisú inverter – a közösségi fogyasztást csökkenti, mely a lift, közösségi világítás, hűtés-fűtés energiaigényét megközelítőleg lefedi.

Az ingatlanhoz tartozik egy teremgarázsban lévő saját fedett, elkülönített 17 m2 garázs is, mely 7 Ft.

A vételár részét képezi továbbá egy A++- modern WIFIS mosógép és egy A++ modern szárítógép (Eletrolux), egy vízbekötéses (jégautomatás) kétszárnyú A++-os hűtő, a most elkészült konyha, (modern beépített mikro, sütő, elektromos főzőlap) led fényekkel stb.

Jöjjön el és nézzük meg együtt!
Alakítsuk együtt tovább a jövőt!


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6500790


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6500790

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykanizsai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 641 304 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Morvai Niki referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500790. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.