star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 89 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 89 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa

  • 89m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó kétszintes, 89 nm-es, 3 szoba + nappalis lakás Nagykanizsa belvárosában!

Ha vágyik egy új otthonra Nagykanizsa központjában, akkor ez a kivételes lehetőség Öné lehet! Kínálunk Önnek egy 89 nm-es, 3 szobás + nappalis lakást a város szívében, ahol minden kényelmi szolgáltatást a közelben megtalál.

Az ingatlan egy 1990-ben épült társasház harmadik emeletén található, ahonnan a tágas, napfényes déli fekvésű nappaliból csodás panoráma tárul elénk. Az ingatlanban 3 éve történt felújítás, melynek során a felső szint laminált parkettája cserélve lett, a wc-be új burkolat és szaniter került, a konyha és előszoba padlóburkolata szintén megújult. A nappali nyugati oldalát 7 mm-es grafitos hőszigeteléssel látták el. A konyha keleti fekvésű, melyhez kamra is tartozik. Az ablakok még az eredetiek, a bejárati ajtó azonban cserélve lett.

A lakás cirkó fűtését egy hangulatos fatüzelésű kandalló látja el, a meleg vizet Ariston villanybojler állítja elő. A ház udvarában gépkocsi beállási lehetőség adott, ide biztonságos elektromos kapun keresztül juthatunk. A közös költség 20.754 forint.

Ez a lakás páratlan helyen található, és egy új élet lehetőségét kínálja. Kisebb lakást értékegyeztetéssel beszámítunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel adunk részletes információkat és szervezünk időpontot, hogy megtekinthesse ezt a kényelmes otthont.

Referencia szám: HK-4537354-IN


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603381


+36 30

Ingatlannet kód: NET6603381


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 448 315 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603381. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.