star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 112 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

61,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 112 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa

  • 112m²


Ár:

61 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
tetőtér
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Modern, okosotthon a belvárosban!

Élj a lehetőséggel! Vedd igénybe az állami támogatásokat, és legyen a tiéd ez a modern, belvárosi okosotthon.

Nagykanizsán a belvárosban 2021-ben épült, liftes társasházban, a második emeleten található ez a 112 m²-es, három szoba +nappalis, két erkélyes, kelet-nyugati fekvésű lakás, amit eladásra kínálunk.
A lakás A++-os, minimális rezsiköltségű, okoseszközről irányítható, otthon-automatizálási rendszerrel ellátott, ezáltal lehetővé válik az elektromos hálózat, fűtés, klíma, árnyékolástechnika és a biztonsági rendszer távoli vezérlése. Fűtése padlófűtés, amely két db Viessmann típusú kondenzációs kazánról működik, hűtése falfűtés. Az ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A földszinten található a keleti fekvésű napfényes amerikai konyhás nappali, mely erkélyre nyílik, az emeleten pedig három szoba, fürdőszoba, és szintén egy erkély áll rendelkezésre. Mindkét szinten található tároló, mely megkönnyíti a dolgok tárolását.

Az ingatlanban kamera, riasztórendszer, valamint napelem rendszer működik, mely a lift, lépcsőház világítás, hűtés-fűtés energiaigényét szinte fedezi. Lehetőség van a ház alatti mélygarázsban egy 17 nm-es garázs megvásárlására is.

Ne késlekedj! Hívj minket most, és lépj kapcsolatba az új otthonodért!

Referencia szám: HK-4464551-IN


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602720


+36 30

Ingatlannet kód: NET6602720


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 61,9 millió Ft, négyzetméter ára 552 679 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602720. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.