star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa

  • 52m²


Ár:

21 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #167124 hivatkozási számú NAGYKANIZSAI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

Eladó egy csodálatos lehetőség Nagykanizsa  belvárosa közelében!

Kizárólag a zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda kínálatában eladóvá vált Nagykanizsán a Berzsenyi utcában egy 52 m2-es, 2 szobás részben  felújított külső hőszigeteléssel ellátott, kellemes környezetben található társasházi lakás.

Jelenlegi kialakítása 2 háló + közlekedőben gardrób, tágas konyha, előtér, egy külön wc-vel. Ideális elosztással rendelkezik, csendes környezetben található a negyedik emeleten panorámával. Azonnal beköltözhető, tiszta és rendezett állapotban várja az új tulajdonosát.                                                                             

Az ingatlan tágas és világos, ami nagyon kellemes érzést biztosít és jó érzés fogadja az ingatlanba lépőket! A lakás a részbeni felújításnak köszönhetően minden szükséges kényelmi funkció megtalálható. A felújítást érintette a külső nyílászárók cseréje (bejárati ajtó kivételével). A szobákban a jó minőségű fa parkettát a felújítás során meghagyták, lehetőséget biztosítva annak aki kedveli a keményfa borítást.

A déli  fekvésének köszönhetően a lakás rendkívül világos és hangulatos. A fűtést gáz konvektorok biztosítják, a meleg vizet átfolyós gáz bojler biztosítja. A lakás két szobája külön álló, lehetőség van nappali + hálószoba kialakítására.

A kémény bélelve, felújítva lett. Az ingyenes parkolás mindig biztosított a ház előtt. A szomszédok barátságosak és segítőkészek. A lakásnak külön saját tárolója van a pinceszinten.

A lakás kiváló helyen található, iskola, óvoda, buszmegálló, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség mindössze pár percre gyalogosan is elérhető.

Az ingatlan per- és tehermentes, jogi viszonyai rendezettek, a tömb külső szigetelése megtörtént, ami  befolyásolja az amúgy is nagyon kedvező közös költséget.

NE HAGYJA KI EZT A FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET! VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT MÉG MA, HOGY MEGTEKINTHESSE EZT AZ IGAZÁN VONZÓ LAKÁST NAGYKANIZSÁN A BERZSENYI UTCÁBAN.

Ajánljuk ezt az ingatlant befektetési célból is, hisz az ilyen típusú lakások keresettek, és könnyen kiadhatók albérletbe.

Részletes Információ, előzetesen telefonos időpont egyeztetés után személyes találkozó alkalmával a lakás kizárólagos ingatlan értékesítőjénél Tamás Árpád +36-30-949-7085 telefon számon.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ NAGYKANIZSAI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #167124

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618897


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618897

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykanizsai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 403 846 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tamás Árpád referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618897. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.