star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykáta

  • 105 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

43 millió Ft

Eladó lakás Nagykáta

  • 105 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nagykáta

  • 105m²


Ár:

43 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
Az 1975-ös átadású, három lépcsőházat magába foglaló, beton vázas, tégla építésű társasház második emeletén húzódó, 105 m2 alapterületű lakás (melyből 82 m2 fűtött hasznos alapterület) nagyrészt északi, kisebb részt déli és nyugat irányú ablakai által, kellemes hangulatot adó, természetes fénnyel jól ellátott lakóterű ingatlan, mely kiválóan élhető elrendezése és igényes kivitelezése által, minden igényt kielégít.
A lakás külső nyílászárói nagyrészt műanyag tokos ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva, a hálószobában fa tokos ablakok, dupla szárnyon egy rétegű üvegezéssel. Fűtése gázkazánról üzemelő, alacsony költségű, házközponti fűtés, radiátor fűtőtestekkel. Meleg víz ellátása villany bojlerról megoldott. Egyedi mérőórás elektromos áram ellátása: 3x16A és 1x10A vezérelt.
A lakás belterének jellemzése:
A lakóközösség által folyamatosan tisztán tartott, zárt lépcsőházból nyíló, második emeleti közlekedő folyosó, kizárólagosan használt 15 m2 alapterületének leválasztásával jött létre egy fűtetlen szélfogó előszoba, melyből egy külső tároló és a lakás fűtött élettere nyílik. Az összesen 105 m2 alapterület, így 82 m2 fűtött lakótérből, 15 m2 egyéni használatú előtérből és 8 m2 erkélyből áll.
A három irányból természetes fénnyel megvilágított lakótér, kiváló helyiségelrendezésű, jó energiájú, megnyerő megjelenésű élettér, melyben a nagy alapterületű nappali és étkező, a közvetlen erkély kapcsolat, valamint a praktikusan kialakított, két irányból átjárható konyha, tág térhatást kölcsönöz a lakásnak. Igény esetén a nagy alapterületű hálószoba, méretéből és ablakkiosztásából adódóan kettő kisebb hálószoba kialakítását teszi lehetővé. A szoba előterében önálló wc, zuhanyzós fürdőszoba és egy háztartási tárolóhelyiség került kialakításra.
A lakás a folyamatos karbantartás mellett korábban gépészeti felújításon esett át, így az elektromos hálózat teljes körűen rézvezetékre lett újrafűzve, valamint a fürdőszoba felújítás során a vízvezetékek cseréje is megtörtént. A nagyrészt körbefűtött lakás az épülettömbben való elhelyezkedése és a tájolása miatt minden évszakban komfortos, így télen kellemesen meleg, nyáron pedig klíma használat nélkül sem hevül fel. A lakáson túl, a zárt udvaron található egy 19 m2 alapterületű garázs, mely a kínálati ár részét képzi.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott piaci hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz állami támogatott kamatozású hitel is igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624670


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


33 000 000 Ft

Nagykáta

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 56m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624670

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m². További jellemzői: az építés éve 1975. A téglalakás ára 43 millió Ft, négyzetméter ára 409 524 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624670. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.