star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykáta

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33 millió Ft

Eladó lakás Nagykáta

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nagykáta

  • 56m²


Ár:

33 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
Nagykáta város központi főutcájáról nyíló Temető utcai lakótelep, önálló lépcsőházi bejárattal rendelkező tömbjében kínáljuk eladásra IV. emeleti, 56 m2 hasznos alapterületű lakás ingatlanunkat, mely az 5000 m2 telekterületű, négy épülettömböt magába tömörítő lakótelep, déli oldalra eső épületében található, csendes zsákutcára tekintő ablakokkal, tájolásaik miatt déli irányból természetes fénnyel megvilágítva.
A tágas, tiszta és világos lépcsőházból nyíló lakás egy nappalit és egy egész szobát magába foglaló lakótér, melyben a szobákon túl önálló konyha, spájz, közlekedő, fürdőszoba és WC helyiségek találhatók, valamint egy 5 m2 alapterületű loggia. A lakás alacsony rezsiköltségű, fűtése házközponti gázfűtésről üzemelő központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel. Kiegészítő fűtése és hűtése kettő darab 3,6 kW-os beltéri egységű dual klímáról biztosított. Víz, konyha gáz és elektromos közmű mérőórákkal önállóan rendelkezik.
Az ingatlan belterének jellemzése:
Az 56 m2 hasznos alapterületű lakás a folyamatos karbantartás mellett, az elmúlt években felújításon esett át, így a nyílászáró cseréken túl a gépészet is teljes körűen felújításra került. Felújított fürdőszoba, rézre átfűzött elektromos vezetékhálózat, valamint dual klíma került beépítésre. A déli és nyugati tájolású ablakok miatt, fénnyel telített, világos, kiváló helyiségelrendezésű, tág térhatású lakás egy szerethető, barátságos élettér.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is, ami jelenleg akár 11 millió Forint összegű) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az 1-2 jövőben vállalt gyermekes maximum 30 millió Forint összegű CSOK Plusz hitel igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643854


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


43 000 000 Ft

Nagykáta

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 105m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643854

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1975. A téglalakás ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 589 286 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643854. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.