star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 56m²


Ár:

25 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
6.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Nyergesújfalu legkedveltebb részén a Május 1 téren 6.emeleti felújított lakás,hozzá tartozó alagsori tárolóval.A nyílászárok még fa típusúak de jó állapotúak,szobákban parketta található.Konyhában beépített konyhabútor található,mely az ár részét képezi.Közelben található bolt,óvoda,játszótér és bevásárlási lehetőségek tömkelege.Ingatlan azonnal költözhető,tehermentes.


Elhelyezkedés

Nyergesújfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6584806


+36 20

Ingatlannet kód: NET6584806

Az általad megtekintett eladó nyergesújfalui panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 455 357 Ft, ami a nyergesújfalui átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Veress Lászlóné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584806. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyergesújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.