star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 54m²


Ár:

26 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ 3.EMELETI LAKÁS NYERGESÚJFALUN!
Eladásra kínálok Nyergesújfalun, a Május 1. téren egy 3. emeleti 54 nm-es lakást. Előszoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, konyha, hálószoba, hall és nappali található. Nappalijából nyílik egy francia erkély is. Az elmúlt években új nyílászárókat kapott, melyek redőnnyel felszereltek. A konyha, fürdőszoba valamint mellékhelyiség is fel lett újítva, modern burkolatokat kapott. Fürdőszobájában hatalmas sarokkád van. Szobái laminált padlóval és padlószőnyeggel burkoltak, a villanyvezetékei újak. Lakáson belüli elosztó dobozába külön áramkörre lett osztva minden helyiség és nagyobb fogyasztó.Jelenlegi melegét és melegvizét távfűtés biztosítja. Hálószobája fűtő-hűtő klímával felszerelt. A lakás liftes, tartozik 2 kerékpár, és egy kisebb méretű babakocsi tároló is.
Központi elhelyezkedésének köszönhetően minden üzlet, óvoda, iskola buszmegálló könnyedén megközelíthető. Bank semleges pénzügyi tanácsadónk gyors, és díjmentes segítséget nyújt hitelek ügyintézésében! Felmerülő kérdésekkel kapcsolatban állok rendelkezésükre, hívjanak bizalommal!

26900000 Ft
Antal Georgina
06706071061
antal.georgina@dh.hu

Referencia szám: LK039428-IN


Elhelyezkedés

Nyergesújfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6600654


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6600654

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nyergesújfalui panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 498 148 Ft, ami a nyergesújfalui átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Antal Georgina referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600654. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyergesújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.