star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 53m²


Ár:

25 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Nyergesújfalun, csendes környezetben, közvetlen a Duna mellett egy második emeleti két szobás lakás ELADÓ!

A lakás rendelkezik:

• elõszobával;
• egy tágas konyhával, amihez egy kisebb spájz is tartozik;
• káddal ellátott fürdõszobával;
• egy nagy hálószobával;
• egy tágas nappalival, ami az erkélynek köszönhetõen rengeteg napfényt kap;
• valamint a nappali szélességével azonos szélességû erkély is tágas.

A nyílászárók fából vannak, de jó állapotúak, redõnnyel és szúnyoghálóval is rendelkeznek. A melegvizet, és a fûtést távhõszolgáltatás biztosítja. A közösköltség alacsony, a liftben újítások történtek. A lakás per és tehermentes, azonnal költözhetõ.
A liftes háztömbben közös tároló van, valamint a ház körül rengeteg a térkövezett parkoló is. A ház mellett játszótér is található, valamint a Dunapart is szépen rendben van tartva a város által. Közvetlenül a ház mellett található a nyergesújfalui Kajakosok csónakháza, és horgászni is sokan szeretnek a Duna ezen szakaszán. Vasútállomás és buszmegálló gyalogosan is gyorsan megközelíthetõ, valamit óvoda, iskola, orvosi rendelõ, többféle élelmiszer bolt, és bank is van a közelben. Ideális a környék fiatal családosoknak, valamint idõsebbeknek egyaránt.


Horváth Zsuzsanna

+36202108218

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézõvel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelrõl vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezõbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttmûködõ profi szakember csapattal rendelkezõ vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kõmûves és ácsmunkák, belsõépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetõtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Nyergesújfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6649995


+36 20

Ingatlannet kód: NET6649995

Az általad megtekintett eladó nyergesújfalui téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². A téglalakás ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 481 132 Ft, ami a nyergesújfalui átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Zsuzsanna referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649995. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyergesújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.