star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyíregyháza, Belváros

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó lakás Nyíregyháza, Belváros

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nyíregyháza, Belváros

  • 42m²


Ár:

24 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
8.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Nagyszerű lehetőség várja Önt Nyíregyháza belvárosában, ahol egyedülálló kényelmet és praktikusságot kínáló lakás várja új tulajdonosát! Ideális választás azoknak, akik a város szívében szeretnének élni, mégis csendes környezetre vágynak.

A lakás a városi élet központjában, a piac mellett található, így minden szolgáltatás könnyen elérhető. Az 10 emeletes, szigetelt, liftes társasházban található lakásunk a 8. emeleten helyezkedik el, dél-keleti tájolással rendelkezik, így természetes fény árad be egész nap.

A 42 négyzetméteres lakás nappalival és 1 + fél hálószobával rendelkezik, valamint előtérrel, közlekedővel, konyha-étkezővel és fürdőszobával ellátott. Az udvarra néző, redőnnyel felszerelt loggia lehetőséget kínál a pihenésre és kikapcsolódásra a friss levegőn.

A konyha modern és praktikus, beépített és gépesített, hogy Ön könnyedén elkészíthesse kedvenc ételeit. A műanyag ablakokra szerelt redőnyök biztosítják a nyugodt pihenést és a kellemes hőmérsékletet bármely évszakban.

Az ingatlan rendkívül kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik, így nem kell aggódnia a magas rezsiköltségek miatt. Emellett ingyenes utcai parkolási lehetőség is rendelkezésre áll az Ön kényelme érdekében.

A lakásban található bútorok megvásárolhatók, így azonnal beköltözhet és élvezheti az új otthon nyújtotta kényelmet és komfortot.

Ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegyen egy lépést közelebb álmai otthonához Nyíregyháza szívében!

A lakás jellemzői  

- Nyíregyháza belvárosi piac mellett található 

- 10 emeletes szigetelt, liftes társasház 

- 8.emeleti D-i tájolású 42 m2-es lakás  

- Nappali  + 1/2 szoba , előtér, közlekedő, konyha-étkező ,fürdőszoba-WC  

- Udvarra  néző redőnnyel felszerelt loggia 

- Beépített és gépesített konyha  

- Műanyag ablakokra szerelt redőnyök 

- Kedvező fenntartási költségek  

- Ingyenes utcai parkoló 

- A lakásban található bútorok megvásárolhatók

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Kamra
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Közlekedő
nincs megadva
Erkély
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Nappali
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635587


+36 30

Ingatlannet kód: NET6635587


Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, belvárosi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A panellakás ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 592 857 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Reichert Róbert hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635587. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.