star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyíregyháza, Malomkert

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Nyíregyháza, Malomkert

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nyíregyháza, Malomkert

  • 48m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Nyíregyháza Damjanich lakóparkjában, 2023. évben használatba vett liftes társasház 3. emeletén ,  amerikai-konyhás nappalis + 1 szobás NY-i  tájolású 48 m2-es (Lakás 48 m2 + 15 m2 loggia) összkomfortos lakás, NY-i tájolású 15 m2-es loggia-val bekektetőnek, bérlővel 2 éves határozott idejű bérleti szerződéssel eladó.  A nappali a konyha és az étkező egy légtérben található a hálószoba különálló. A lakás fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással, a hűtésről inverteres klímaberendezés gondoskodik.  A belső nyílászárók egyedi gyártású fa szerkezetűek , míg a hőszigetelt ablakok műanyag szerkezetűek . Minden ablakon motoros mozgatású redőny gondoskodik a fény és hőszigetelésről.  A parkolás az udvari beállóban lehetséges vagy szükség esetén  garázs(ok) bérelhetők a társasház alagsorában található teremgarázsban. 

A lakás jellemzői : 

- Nyíregyháza  , Damjanich lakópark

- Tégla építésű újszerű liftes társasház 

- 3. emeleti NY-i tájolású világos, klimatizált korszerűen felszerelt összkomfortos luxus lakás  

- Amerikai-konyhás nappali + 1 hálószoba, közlekedő , fűrdőszoba,  WC  

- NY-i tájolású 15 m2 -es loggia

- Teljesen felszerelt és gépesített konyha 

- A parkolás az udvari beállóban lehetséges vagy szükség esetén  garázs(ok) bérelhetők a társasház alagsorában található teremgarázsban. 

- Befetktetési lehetőség 2 éves határozott idejű bérleti szerződés

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Vegyes.


Helyiségek

Fürdőszoba
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Közlekedő
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Malomkert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628560


+36 30

Ingatlannet kód: NET6628560


Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, malomkerti téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 935 417 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Reichert Róbert hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628560. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Malomkert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.