star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyíregyháza

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Nyíregyháza

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nyíregyháza

  • 70m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1995
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Nyíregyházán a Mező utcán, a belvárostól gyalogosan 10 percre, eladó jó állapotú, belsőszintes 2 szobás 4. emeleti lakás saját udvari beállóval. Ha szeretné kihasználni a vásárláshoz a 2023-ban elérhető állami támogatásokat: CSOK, kamattámogatott hitel, illetékmentesség, akkor már csak néhány napja maradt! 2024-től a lakás megvásárlásához elérhető lesz a CSOK Plusz vállalt gyermekek esetén!
HELY: Nyíregyháza – Mező utca
MÉRET: 70 m2 + udvari beálló
EMELET: 4. emeleti belső szintes lakás, 4 emeletes társasházban. Lift nincs.
FŰTÉS: gázcirkós (modern turbó kazán) + padlófűtés az egész lakásban + klímás hűtés-fűtés. A rezsiköltség minimális!
AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: 1995 körül épült téglaépítésű társasház, műanyag nyílászárós.
HELYISÉGEK: Az alsó szinten található konyha + étkező, tágas nappali, kádas fürdőszoba WC-vel. A tetőtérben galéria, hatalmas hálószoba (akár ketté is lehet választani), gardrób és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel kerültek kialakításra. A tetőtérben az ablakok alá nagyon praktikusan beépített szekrények kerültek.
Az ingatlan megvásárlásához 2023-ban még igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is (de már csak pár nap maradt az igénylésre). 2024-től gyermeket vállaló házaspárok igénybe tudják majd venni a CSOK Pluszt, házaspárok, ahol a feleség 30 év alatti, a Babaváró támogatást is. Független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget a bankok ajánlatai közül, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.
Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Mező utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6600285


Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6600285

Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nyíregházi (Mező utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 427 143 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szallainé Gál Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600285. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.