star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Belváros

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Belváros

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Belváros

  • 72m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ALKUKÉPES ÁR!!!!
Pécs történelmi Belvárosának a szívében, a Széchenyi tér mellett, a Mária utcában, kis létszámú, nem műemléki (!) társasház földszintjén, kiváló elosztású, összesen 72 m² alapterületű lakótérben jelenleg 2 külön nyíló, nagyméretű szobával, gázfűtéses, azonnal költözhető, tehermentes, saját tárolóval és padlástérrel rendelkező, felújítandó állapotú téglalakás eladó.
A társasház belső, csendes udvarában található lakás előtt kiskert található, amit ennek a lakásnak a mindenkori tulajdonosa használhat. A lakás feletti tetőn már betoncserép található. Maga az épület felépítménye nagyon masszív, vastag falakkal bír.
A helyiségek jelenlegi elosztása alapján egy nagyméretű nappali, előtér, fürdő-WC, kényelmes szoba, és egy - még mostani hálószobánál is nagyobb - konyha, valamint egy abból nyíló, ablakkal rendelkező félszoba került kialakításra.
Felújítás esetén olyképpen válhat nappali + 2 külön nyíló hálószobássá a lakás, hogy a jelenlegi nappaliból könnyen konyha – étkező - nappali, a már meglévő hálószoba mellett a mostani konyhából egy kényelmes szoba, míg az abból nyíló félszobából gardrób, vagy mosó/szárító helyiség alakítható ki.
Jóllehet a lakótérben még a régebbi állapotok találhatóak, ugyanakkor a mai ízlésnek és alkalmazott technológiáknak megfelelően a felújítást követően egy nagyon jó helyen lévő, és kényelmes kialakítású lakóingatlant lehet megvalósítani.
Tekintettel az ingatlan történelmi városmagon belüli elhelyezkedésére, belső elosztására, a helyiségék változtatásának további lehetőségeire, kiválóan alkalmas bérbeadás útján történő hasznosításra, kereskedelmi szálláshely kialakítására, de természetesen saját használatú lakásnak, vagy akár irodának is teljes mértékben megfelelő.

Iá.: 39,9 MFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Belváros, Mária utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649894


+36 30

Ingatlannet kód: NET6649894


Az általad megtekintett eladó Pécs, belvárosi (Mária utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 554 167 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649894. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.