star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Donátus

  • 124 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

127 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Donátus

  • 124 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Donátus

  • 124m²


Ár:

127 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeretne egy minden igényt kielégítő TV toronyra néző Örökpanorámás Luxus lakásban élni a Nyugat Mecsekben? Ha igen, akkor ez a lakás csak Önre vár.

A nyugati városrész nagyszerű adottságokkal rendelkező, 3 lakásos társasház emeletén helyezkedik el ez az álom lakás, ami 2015-ben épült. Hangulatos, 3 külön bejáratú szobával + nagy nappalival + nagy örökpanorámás étkező - konyhával + terasszal, garázzsal 2 autó beállóval, tárolóval eladó.
A lakásra jellemző: letisztult formák, luxus, kényelem, modern funkcionalitás, megbízhatóság, pontosság és kiemelkedő minőség a kivitelezésben, mely során kiváló minőségű anyagok kerültek beépítésre.

A lakásba egy zárt belső, saját használatú lépcsősoron mehetünk fel, amelyből a nappaliba léphetünk, abból jobbra a vendég wc nyílik, majd a nagy tágas nappaliból szembe a konyha – étkező - terasz, jobbra fentről lefelé haladva a gardrób, a háló és egy közlekedő ajtaja nyílik.
A közlekedőből balra két külön bejáratú szoba, szembe pedig fürdőszoba, wc található.
Dél-keleti tájolásának köszönhetően a lakás minden helyiségében világos van.
Minden napszakban besüt a napsugár.

A lakás fűtését-melegvíz ellátását a kondenzációs gázkazán biztosítja.
A burkolatok a fürdőszobában, wc-ben kerámia burkolat, a többi helyiségben laminált parketta.
A nyílászárók fóliázott aranytölgy színben kétrétegű üveggel, minden ablakon redőny, a nyithatókon szúnyogháló is található. A teraszon elektromos zsaluzia, biztosítja az árnyékolást. A konyhában és a lépcsőházban belülről roló teszi hangulatossá a teret. A hűvöset nyáron 2 db hűtő – fűtő Fischer silvergold színű klíma biztosítja.
Ha romantikára vágynak akkor a nappaliban egy csodaszép beépített elektromos kandalló biztosítja a meghitt pillanatokat és a meleg családi hangulatot, ami nem csak látványt, hanem meleget is ad.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot is!

Mérete bruttó: 124 m2
Ára: 127.000.000,- Ft Lehetőleg készpénzes vevőt várunk.

Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt, teljes körű szolgáltatást tudunk Önnek nyújtani az ingatlanügylet során.

Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kérem, keressen!

Sóki Zsuzsanna
+36 20 /994-2000
soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu


Elhelyezkedés

Pécs, Donátus


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613395


+36 20

Ingatlannet kód: NET6613395


Az általad megtekintett eladó Pécs, donátusi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 127 millió Ft, négyzetméter ára 1 024 194 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Sóki Zsuzsanna referens a Szép Ház Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613395. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Donátus ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.