star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Egyetemváros

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42,65 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Egyetemváros

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Egyetemváros

  • 69m²


Ár:

42 658 300 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

2024.ŐSZI ÁTADÁS – I.EMELET- SAJÁT ÍZLÉS SZERINT ALAKÍTHATÓ – HŐSZIVATTYÚ/PADLÓFŰTÉS – LOGGIA - TÁROLÓ
Pécs - Egyetemváros szívében, a Szigeti út NY-i végében, kiváló referencia munkáiról ismert, és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező beruházó által megvalósítandó, összesen 3 lakásból, az alagsorban tárolókból és gépkocsi beállókból álló, nagyon modern, minimál stílusú, négyszintes, szigetelt, nagyon alacsony rezsivel bíró, lakásonkénti hőszivattyúval szerelt téglaépítésű társasházban, exkluzív kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns új építésű ingatlanok kedvezményes bevezető áron és fizetési kondíciók mellett, 2024. őszi átadással még eladók.

A hirdetésben szereplő, belső 2 szintes ingatlan (a tervrajzon L-3. lakásként jelölve) az épület I. emeletén található, összesen 69,03 m² alapterületű lakótérrel, egy db, összesen 4,9 m² nagyságú loggiaval, valamint egy db tárolóval rendelkezik.

A hirdetésben szereplő ingatlan legfontosabb jellemzője, hogy a lakóterében igény esetén egy belső 2 szintes, konyha – étkező - nappali + 2 külön nyíló hálószoba, illetve szintenként 1-1 fürdő-WC kerülhet kialakításra, ugyanakkor vevői igény szerint szintenként akár 2, teljesen önálló, külön nyíló, hasonló méretű és elosztású, a lakásonkénti fogyasztást önállóan mérő órákkal felszerelt, az alsó (I. emeleti), 37,77 m² alapterületű lakás esetében konyha - étkező-nappali + 1 hálószoba, míg a felső (tetőtéri) 31,26 m² alapterületű garzonlakás is megvalósítható, ami viszont kifejezetten előnyös befektetési lehetőséget kínál a leendő vevő(k) számára.

Valamennyi lakásban műanyag külső nyílászárók kerülnek beépítésre, az épület 16 cm-es hőszigetelést fog kapni, minden egyes ingatlan padlófűtéséről a lakásonkénti hőszivattyú fog gondoskodni, ezért az egyéb alkalmazott műszaki megoldások miatt épület energetikai besorolása AA+ lesz. A lakáshoz igény esetén az épület alagsorában fedett gépkocsi beállók (4,9 mFt/db) is vásárolhatók.

FONTOS: a hirdetésben közölt irányár az alsó szint esetében kulcsrakész, míg a felső (tetőtér) szerkezetkész, beépítetlen műszaki állapotának az ellenértéke, a felső rész vevői igény szerinti befejezése - függetlenül attól, hogy egy-vagy kettő lakórész kerül kialakításra - további bruttó 14.067.000,-Ft-ba kerül. A lakás jövőbeni lehetséges belső kialakítása, valamint a műszaki tartalom részletei tekintetében kérjük, hogy keresse meg legyen szíves a hirdetés feladóját.

Iá.: 42.658.300,-Ft Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Egyetemváros, Szigeti út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649896


+36 30

Ingatlannet kód: NET6649896


Az általad megtekintett eladó Pécs, egyetemvárosi (Szigeti út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A téglalakás ára 42,65 millió Ft, négyzetméter ára 618 236 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649896. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Egyetemváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.