star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

75 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 73m²


Ár:

75 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

2024. 12.HÓ ÁTADÁS – NAPPALI + 2 SZOBA – 54nm TERASZ – MOST MÉG SAJÁT ÍZLÉS SZERINTI BURKOLATOK VÁLASZTHATÓK

Pécs - Kertváros csendes, nyugodt lakókörnyezetében, ugyanakkor több kereskedelmi egység és szolgáltató közvetlen közelében, nagyon modern, elegáns, minimál stílusú, külső és belső építészeti jegyeiben, valamint az épület nyújtotta műszaki/energetikai tartalom tekintetében már teljes mértékben a XXI. századi igényeket figyelembe vevő lakópark új építésű társasházában, kifejezetten családbarát, nagy teraszos társasházi lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, 2024. december 31.-i átadással még leköthetők.

Ezen ingatlan az épület II. emeletén található (a tervrajzon L6. lakásként jelölve) és összesen 73 m² alapterületű lakótérrel, 54 m² nagyságú terasszal, és saját tárolóval rendelkezik. A lakótérben közlekedő, nagyméretű konyha – étkező - nappali, 2 külön nyíló hálószoba, háztartási helyiség külön, kézmosóval szerelt vendég-WC, valamint gyönyörű, minden igényt kielégítő, modern minőségi burkolatokkal, és szaniterekkel felszerelt fürdő-WC kerül kialakításra. A lakáshoz igény esetén a teremgarázs szinten gépkocsi beálló (bruttó 6,5 mFt/db), valamint az épület udvarán térfelszíni, nem fedett gépkocsi beálló is vásárolható (bruttó 1,5 mFt).

Valamennyi lakásban műanyag külső nyílászárók, minőségi szaniterek kerülnek beépítésre azzal, az adott lakás ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, a hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, valamint a szaniterek és a csaptelepek a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatóak, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre.

A helyszín megválasztásakor, valamint a tervezés folyamata során elsőrangú szempont volt a kifejezetten családos vevők igényeinek minél teljesebb figyelembe vétele, különös tekintettel a kényelmes lakóterek és minél gazdaságosabb energetika megalkotására. E körben ugyanakkor a vevők - választásuk szerint - szabadon élhetnek a különböző hitel, lakás takarékpénztár, valamint a CSOK PLUSSZ nyújtotta kedvező lakásvásárlási lehetőségekkel.

A nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által már korábban megvalósított lakópark VII. ütemeként összesen 7 lakásból és egy irodából, valamint gépkocsi beállókból álló, modern stílusú, háromszintes (magasföldszint + kettő lakószint), szigetelt téglaépítésű társasházban, exkluzív kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel, valamint műszaki tartalommal bíró bíró, elegáns, lakásonként egyedileg mérhető és szabályozható levegő-víz hőszivattyús fűtésrendszerrel szerelt, valamennyi lakás esetében erkélyekkel, vagy nagyméretű teraszokkal rendelkező ingatlanok kerülnek megvalósításra.

FONTOS: a hirdetésben a látványterveken kívüli referencia képek ugyanezen lakópark már átadásra került VI. ütemének utolsó, még szabad, hasonló méretű és elosztású, kulcsrakész lakásáról készült legújabb fényképek szerepelnek.

Iá.: 75 M Ft Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649902


+36 30

Ingatlannet kód: NET6649902


Az általad megtekintett eladó Pécs, kertvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A téglalakás ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 1 027 397 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649902. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.