star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

85 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 85m²


Ár:

85 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

KÖLTÖZHETŐ – NAPPALI + 3 HÁLÓ- HATALMAS TERASZ – 2DB TÁROLÓ - TEREMGARÁZS
Pécs - Kertváros csendes, nyugodt lakókörnyezetében, ugyanakkor több kereskedelmi egység és szolgáltató közvetlen közelében, nagyon modern, elegáns, minimál stílusú, külső és belső építészeti jegyeiben, valamint az épület nyújtotta műszaki/energetikai tartalom tekintetében már teljes mértékben a XXI. századi igényeket figyelembe vevő, nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által korábban megvalósított lakópark már átadásra került, összesen 7 lakásból és egy irodából, valamint gépkocsi beállókból álló, háromszintes (magasföldszint + kettő lakószint) VI. ütemében még egy darab, nagyon elegáns, exkluzív kivitelezésű, hatalmas teraszos, azonnal költözhető, kulcsrakész, (lakásonként) egyedileg mérhető és szabályozható levegő-víz hőszivattyús fűtésrendszerrel szerelt, új építésű lakás, 2 db saját tárolóval és a teremgarázsban egy db gépkocsi beállóval együtt eladó.

Ezen ingatlan az épület II. emeletén található (a jelölve) és összesen 85 m² alapterületű lakótérrel, 47 m² nagyságú terasszal, és a lakás mellett közvetlen helyet adó, kettő darab, külön nyíló saját tárolóval is rendelkezik. A lakótérben közlekedő, tágas több ablakkal is rendelkező konyha – étkező - nappali, három külön nyíló kényelmes hálószoba, külön, kézmosóval szerelt, elegáns burkolatokkal és minőségi szaniterekkel vendég-WC, valamint gyönyörű, nagyszoba méretű, elegáns időt álló minőségi burkolatokkal, és szaniterekkel felszerelt fürdő-zuhanyzó kialakítással WC és bide került kialakításra. A lakás irányára magában foglal egy darab, a teremgarázs szinten kialakított gépkocsi beálló ellenértékét is.

A helyszín megválasztásakor, valamint a tervezés folyamata során elsőrangú szempont volt a kifejezetten családos vevők igényeinek minél teljesebb figyelembe vétele, különös tekintettel a kényelmes lakóterek és minél gazdaságosabb energetika megalkotására. E körben ugyanakkor a leendő vevők - választásuk szerint - szabadon élhetnek a különböző hitel, lakás takarékpénztár, valamint a legújabb CSOK+ nyújtotta kedvező lakásvásárlási lehetőségekkel.

Az ingatlan egésze, a mérete, helyiségek lakáson belüli elosztása, a felhasznált anyagok minősége, valamint a megvalósított műszaki tartalom mind-mind az elegáns és kényelmes lakhatást biztosítja akár egy nagyobb létszámú család számára is.

Amennyiben személyesen is megtekintené ezt a kiváló elosztással rendelkező új lakást, várom hívását!

Iár: 85 MFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649903


+36 30

Ingatlannet kód: NET6649903


Az általad megtekintett eladó Pécs, kertvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649903. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.