star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Uránváros

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,5 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Uránváros

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Uránváros

  • 59m²


Ár:

29 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Pécsen, a Szántó Kollégium közelében, egyetemektől pár buszmegállóra, 59 m2-es felújítandó lakás eladó.
Az ingatlan Uránváros csendes utcájában, téglaépítésű társasház 3. emeletén található.
A lakás helyiségei: előszoba, WC, konyha, kamra, fürdőszoba, nappali-erkély, hálószoba-erkély, félszoba.
Szobák. keleti ill. nyugati fekvésüknek köszönhetően napfényesek, világosak.
Az ablakok cseréje (műanyag, hőszigetelt, redőnyös, szúnyoghálós nyílászárók) megtörtént, a fürdő, WC, előszoba, kamra és konyha járólappal, míg a szobák eredeti tölgy parkettával burkoltak. A lakás központi fűtésű, egyedi méréssel.
A társasház rendezett, kulturált. A lépcsőházi ablakokat és a bejáratot néhány éve cserélték műanyag nyílászárókra. Közös költség: 12.000 Ft/hó.
Az ingatlan kedvező fenntartású. Ajánlom azoknak, akiknek fontos hogy a bolt, piac, posta, orvosi rendelő, étterem, gyógyszertár, iskola, óvoda gyalogosan is kényelmesen megközelíthető legyen.
Kifejezetten jó befektetési lehetőség, állandó rá a bérlői kereslet.

A lakás tehermentes, azonnal költözhető!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Lakás irányár: 29.500.000 Ft

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Kőmíves Hajnalka
+36 30 562 7730
komives.hajnalka@szephazingatlan.hu


Elhelyezkedés

Pécs, Uránváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627406


+36 30

Ingatlannet kód: NET6627406


Az általad megtekintett eladó Pécs, uránvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 29,5 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kőmíves Hajnalka referens a Szép Ház Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627406. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Uránváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.