star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 82 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs 1. kép

Eladó lakás Pécs

  • 82 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 82m²


Ár:

54 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2001
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Csak a Lido Home kínálatában!
Pécs abszolút belvárosában, a Felsőmalom utcában megvételre kínálunk egy tulajdoni lap szerint 82 m2 nettó alapterületű, 4 különnyíló szobával rendelkező téglalakást.
A lakás összességében jó állapotú, tisztasági festés után költözhető/kiadható. Fűtését és melegvíz ellátását a társasház központi gázkazánja adja, melyet a lakásban egyedi gázmennyiség-méréssel tudunk szabályozni, hőleadás lapradiátorokról.
Külső nyílászárói műanyagok, reluxás sötétítőkkel ellátva.
Tágas terek, jó elosztás jellemzi, melyet a mellékelt alaprajz is tükröz.
A lakás a társasház második emeletén helyezkedik el, rendezett lépcsőházon keresztül közelíthetjük meg a bejárati ajtót. Liftakna a társasházban kialakításra került, közgyűlésen már került napirendi pontra esetleges lift beszerelése, ezért a közeljövőben megvalósulhat a beruházás.
A társasház -1. szintjén a lakáshoz opcionálisan vásárolható egy külön hrsz-on nyilvántartott teremgarázs hely, melynek ára további 5 millió Ft.
A lakás kiürített, azonnal birtokba vehető, kulcs nálunk, jöjjön nézze meg!
Méretéből és elhelyezkedéséből adódóan könnyedén hasznosítható, de belvárosi otthonnak is ideális.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545334


+36 70

Ingatlannet kód: NET6545334


Az általad megtekintett eladó pécsi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 669 512 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Göcsei Gergő referens a Lido Home Balatonkenese irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545334. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.