star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 97 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

90 millió Ft

Eladó lakás Pécs

  • 97 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 97m²


Ár:

90 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Különleges ajánlatunk van azoknak, akik egyedi és stílusos otthont vagy befektetést keresnek Pécs belvárosában!Eladásra kínálok két lakást, mely egy helyrajzi szám alatt nyilvántartott , mégis két külön lakásként funkcionál.A ház Bauchaus stílusú, tégla épület, mely a 30-as években épült.A z ingatlant, tiszta és gondozott lépcsőházból közelíthetjük meg.A lakások rendkívül ízlésesek és praktikusak, kiváló lehetőségeket rejtenek magukban. Napfényes és világos otthonokká váltak a 2018-as felújítás során.Mindkét lakáshoz tartozik erkély, amely tökéletes helyszín beszélgetésekhez vagy kellemes kikapcsolódáshoz. Az ingatlanok frekventált elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthetők, és minden kényelmi szolgáltatás a közelben található. Számos kávézó, étterem, bank és rendezvényhelyszín áll a közelben, így az élet minden pillanatában élvezheti a belváros nyújtotta előnyöket.Mindkét lakás bútorozott, gépesítettek. A fűtést és meleg vizet, a felújítás során beszerelt új cirkó gázkazán biztosítja, míg a hűtésről split klímák gondoskodnak.A külső nyílászárók műanyagból készültek, hőszigeteltek és szúnyoghálóval ellátottak. A déli oldalon műanyag redőnyök gondoskodnak az árnyékolásról.A lakások közüzemi fogyasztása (áram, gáz, víz) külön-külön mérhető és fizetendő.A társasházi közös költség alacsony, így ez semmiképpen sem jelent majd terhet az új tulajdonosnak. Az ingatlanok azóta, hogy felújításra kerültek, folyamatosan kiadásra kerültek és nagyon népszerűek a bérlők körében. Jelenleg is bérlők lakják , akik szívesen maradnának, így akár befektetési célra is kitűnő választás lehet.Az elhelyezkedés kiemelkedő, az egyediség pedig varázslatos lehetőséget rejt magában. A nagyobbik lakás területe 63 négyzetméter, a stúdió lakás területe pedig 34 négyzetméter.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget a Pécs belvárosában található, felújított és jól karbantartott lakásokra!Vegye fel velem a kapcsolatot a további részletekért, vagy hogy megtekinthesse ezeket a lenyűgöző ingatlanokat személyesen!
Érdeklődni: Fekete Zsanett +36305809303

Referencia szám: LK062635-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6571570


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6571570

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pécsi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 90 millió Ft, négyzetméter ára 927 835 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Zsanett referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6571570. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.