star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35,7 millió Ft

Eladó lakás Pécs

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 63m²


Ár:

35 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1976
Emelet
5.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Pécsen az Ybl Miklós utcai 17 emeletes társasház 5.emeletén egy 63nm-es 3 szobás ,jó állapotban lévő lakást.Valamennyi szoba külön nyíló,a szobák ,valamint a konyha helykihasználás miatt tolóajtóval felszereltek.A fürdőszobában kád ,a wc külön helyiségben található.A lakásban spájz ,a folyosón és a fürdőben beépített szekrény a konyhában étkező került kialakításra.A lakás nyílászárói a felújítás során kicserélésre kerültek hőszigetelt műanyag ablakokra,megerősített redőnnyel,a bejárati ajtó műanyagbiztonsági záras.A két zárt erkély(loggia) keletre néz.Az erkélyre és a szobákba,valamint a konyhába és az előszobába a felújítás során új járólap ,illetve laminált padló került.Az akadálymentesített lépcsőházban kettő , egymástól függetlenül működő lift van.Folyosón a bejárati ajtó melett található egy tároló helyiség.Az épület Uránváros központjában található,közvetlen szomszédságában a rendelő intézet,a Mecsek áruház,gyógyszertár,posta,bank,Spar,és rendőr örs.Óvoda,iskola,gimnázium,játszótér és sportolási lehetőség.Kiváló a tömegközlekedés,buszok a ház közelében állnak meg,valamint ingyenes parkolóhely is rendelkezésre áll.Ha felkeltettem érdeklődését ,kérem hívjon!

35700000 Ft
Várom hívását! Keressen ! Segítek! 06205425874

Referencia szám: LK069970-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6588080


+36 20

Ingatlannet kód: NET6588080


Az általad megtekintett eladó pécsi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 35,7 millió Ft, négyzetméter ára 566 667 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sági Rita Barbara referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588080. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.