star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 52 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42,5 millió Ft

Eladó lakás Pécs

  • 52 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 52m²


Ár:

42 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2015
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A belvárostól mindössze 6 percre, a Hunyadi úton kínálunk egy kiváló ajánlatot!A 52 m²-es, második emeleti lakás egy 2015-ben épült, mindössze nyolc lakásos társasházban várja új tulajdonosát. Központi fekvése és családias hangulata teszi igazán vonzóvá ezt az ingatlant.Az egyedi fűtés hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez, míg az erkély ideális helyet biztosít a kellemes, nyugodt esti pihenéshez, csendes belső udvari kilátással.A lakás belseje nem kevésbé vonzó. Galériás elrendezésével kiválóan alkalmas hálószobának vagy vendégszobának. Míg a galéria alatt található tágas helyek a praktikus élethez. Az amerikai konyhás nappali világos, tágas életteret teremt.Ez a lakás ideális választás lehet fiatal pároknak, diákoknak, vagy akár egyedülállóknak is.A kényelmet tovább fokozza a saját tároló és a gépkocsi beálló. Ne maradj le erről az álomlakásról! Hívj még ma!

Referencia szám: LK097023-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6621261


+36 20

Ingatlannet kód: NET6621261


Az általad megtekintett eladó pécsi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 42,5 millió Ft, négyzetméter ára 817 308 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Kassai Ramóna referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621261. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.