star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 82 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

99 millió Ft

Eladó lakás Pécs

  • 82 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 82m²


Ár:

99 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

FÖLDSZINTI 3 HÁLÓSZOBÁS LAKÁS
82,41 m2 lakás három hálószobával

--------------------------------------------
Tágas konyha-nappali, nagyméretű terasz tolóajtóval
Két mellékhelyiség
A fürdőszobába kád és zuhanyzó egyaránt megtalálható
Padlófűtés a téli, mennyezet hűtés a nyári időszakra
Tágas gardrób-közlekedő helyiség
Burkolt, 20 m2 terasz, telepített növényekkel
Kizárólagos használatú kert
Gépkocsi beállóval az árban
--------------------------------------------

Pécsett a Hőgyes Endre utcában új építésű 4 lakásos társasházban lakások eladók!
Az ablakok Jankó Ablakok, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel ellátott fa nyílászárókkal kerül kialakításra, mely kívül-belül eukaliptusz nemesfa
burkolattal kerül beépítésre.

Az udvari, nagyméretű nyílászárók Schlotterer 92Z motoros zsaluziával, a
hálószoba ablakok motoros fényzáró alumínium redőnnyel kerülnek átadásra.

Az utcáról gépjárművel automata kapun keresztül lehet áthajtani az udvari felszíni parkolókhoz, ahol e-autó töltő is kialakításra kerülhet.

Az erkéllyel rendelkező lakások, a látványterv szerinti alsó megfogású biztonsági üvegkorláttal készülnek, a földszinti kert-kapcsolatos lakás ára a WPC burkolatú terasz kialakítását tartalmazza.

A lépcsőház, látványtervek szerinti megvalósítása a beruházó költségére valósul meg, automata hő- és füstelvezetéssel, minden lakáshoz videós kaputelefonnal. A mélyföldszinten 3 db, egyenként 6,5 m2 méretű tároló kerül kialakításra, mely a gépészeti előkészítésnek köszönhetően mosókonyhaként vagy egyéb funkcióként is használható. Az átadott épület részét képezi a mélyföldszint gépi szellőztető rendszere is.

Szintén a mélyföldszinten található meg a társasház közös használatú gépészeti helyisége, mely előtt (a lépcső alatt) kerékpártároló kialakítása is lehetséges (igény szerint).

Az épület fűtését és hűtését Vaillant monoblokk rendszerű levegő/víz hőszivattyú végzi, nagyméretű központi melegvíz tárolóval. A fűtés leadást a lakásokban padlófűtéssel biztosítjuk, nyáron az épület klimatizálását a hőszivattyúval biztosított mennyezethűtés végzi. Mindemellett lakásonként, -igény esetén- előkészítésre kerülhet a másodlagos légkondicionálási igényeket
kiszolgáló split klímás rendszer alapszerelése is.

Az épület villamos ellátása lakásonként 32A betáplálással kerül kialakításra, azonban a beépítésre kerülő elosztó szerkény lehetővé tesz a későbbiekben bármikor, lakásonként 3 fázisra történő bővítést. A társasház
közösségi mérőórával biztosítja a közös használatú fogyasztók (garázskapu, hőszivattyú, kerti és lépcsőház világítás, stb.) áramellátását. A lakásokban strukturált gyengeáramú hálózat kialakítása történik, iptv alapú szolgáltatáshoz kompletten előkészítve, valamint komplett beltéri, rejtett wi-fi hálózat kiépítése is az ajánlat részét képezi. Vevői igény esetén vezeték-nélküli riasztó rendszer beépítésére is lehetőség van.

A lakások padlóburkolata a tervek szerinti felosztásban greslapokkal és valódi tölgyfa parkettával kerülnek kialakításra. A hidegburkolatok 12 000 Ft /nm, a parketta 20 000 Ft / nm egységárig tetszőlegesen megválasztható a kivitelezés korai szakaszában.

A lakások Mosel CPL fóliázott beltéri ajtókkal és Westag HPS vagy ezzel egyenértékű, MABISZ által minősített több ponton záródó biztonsági bejárati ajtóval kerülnek átadásra. Az előszobában videó kaputelefon elhelyezése szerepel a lakások alapárában. A konyhákban előkészítésre kerülnek az épületen kívülre kivezetett elszívó csatlakozások.

A fürdőszobák épület fölé kivezetett, álmennyezetbe süllyesztett páraelszívással rendelkeznek, falsíkba süllyesztett Geberit WC tartállyal.

A lakások eladási ára tartalmazza a komplett szaniter termékeket (kád,
csaptelep, zuhanykabin, zuhanyzó, wc, mosdók), alapáron Laufen Pro, Bugnatese, Duravit és Hidra Ceramica termékekkel.

Vevői igény esetén beruházó komplett koordinálást-lebonyolítást vállal belső asztalos munkálatok tervezésére és kivitelezésére, kedvező gyártói kapcsolatokkal. (beépített szekrények, gardróbok, konyha,
tároló bútorozás)


Elhelyezkedés

Pécs, Hőgyes Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629584


+36 70

Ingatlannet kód: NET6629584


Az általad megtekintett eladó pécsi (Hőgyes Endre utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: az építés éve 2024. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 1 207 317 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Vitényi Roland referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629584. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.