star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,8 millió Ft

Eladó lakás Pécs

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 46m²


Ár:

22 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kertvárosi társasház negyedik emeleti másfél szobás lakás a Diána tér szomszédságában!

Az ingatlan a város egy csendes, zöld övezetében található, mindössze pár perc sétára a Diána tértől. A lakás kiváló lehetőséget kínál a kényelmes és nyugodt életre, hiszen a kertvárosi hangulat és a kertvárosi központ közelsége tökéletes kombinációt alkot.
A negyedik emeleti elhelyezkedésének és déli tájolásának köszönhetően, a lakás napfényben fürdik, kilátás nyílik a Diána téri piacra és a közelben lévő parkra.
A lakás fényes, tágas nappalival és egy kényelmes hálószobával rendelkezik, fürdő, WC külön helyiségben található.
Középső lakásként a rezsije alacsony, mivel a társasház szigetelése megtörtént és pár éve a lépcsőház ablakai is cserére kerültek.
A lakás jelenleg felújítandó állapotban van, de a hidegburkolatok a fürdőszobában cserélve lettek és zuhanykabin is beépítésre került. A szobákban laminált padló lett lerakva, a többi helyiségben járólap. A nyílászárók még az egykor beépítettek, de redőnnyel ellátva, a konyhabútor, a konyhai és az előszobai beépített szekrények, valamint a villanyvezeték hálózat szintén az eredetiek. A leendő tulajdonosának mégis lehetősége van, hogy saját ízlése és igényei szerint alakítsa ki az otthonát.
Ideális pároknak, egyedülállóknak, de befektetésnek is kiváló.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tegye sajátjává ezt a potenciával teli lakást!


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630984


+36 30

Ingatlannet kód: NET6630984


Az általad megtekintett eladó pécsi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 22,8 millió Ft, négyzetméter ára 495 652 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Méhes Anita referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630984. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.