star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó lakás Pécs

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 50m²


Ár:

27 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Pécsett, a Siklósi úton kínálunk csendes, parkra néző 2 külön nyíló szobás 3. emeleti lakást eladásra.
A világos, napos, felújított, 3. emeleti panelprogramos ingatlan környékén bőséges és ingyenes parkolási lehetőség. A beépített bútorokon kívül a további bútorzat is az ajánlat része. Gyorsan birtokba vehető a klimatizált, távhős lakás.
Új hideg és meleg burkolatok, fürdő, konyha, nyílászárók, elektromos rendszer. Közös költség 7000 Ft alatt van havonta. Nézze meg, szeressen bele ebbe a remek atmoszférájú lakásba, és tegyen ajánlatot. Irányára 27,5 mil. Ft . ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367094


Elhelyezkedés

Pécs, Siklósi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648627


+36 70

Ingatlannet kód: NET6648627


Az általad megtekintett eladó pécsi (Siklósi út) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 550 000 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Várai Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648627. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.