star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 104 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs

  • 104 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 104m²


Ár:

74 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
tetőtér
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Pécs Mecsek nyugati lankáin, a Donátus-Aranyhegyen, a Lepke dűlő kezdetén helyezkedik el ez az örökpanorámás kertes lakás, melyet udvari parkolóval és egy garázzsal együtt megvételre kínálunk. Ez az újszerű társasházban található, mely magasabb szintű minőséget képvisel a környék lakóparkjaihoz képest.

A 2006-ban épült lakás a felső szinten, tetőtérben található, bruttó 104 m2-es belső térrel nettó 75 m2-el rendelkezik, továbbá részben fedett, árnyékolható terasszal. A tulajdon részét képezi egy lépcsőház és padlástér, valamint egy 200 m2-es saját kert, mely igényesen van kialakítva és gazdag dísznövényekkel és filagóriával van felszerelve.

A lakásban található egy tágas nappali és 3 külön bejáratú szoba, valamint egyedi, korszerű gépekkel felszerelt amerikai stílusú konyha és étkező. Ezen kívül helyet kapott még egy mosókonyha, gardrób helyiség, fürdőszoba, külön WC, közlekedő, előszoba és két tároló. Az ingatlan elrendezése logikus és praktikus, ami miatt tágasabb és kellemesebb benyomást kelt.

A lakás felszereltsége kiemelkedő, magában foglalva az olasz Ariston háztartási gépeket, klímát, padlófűtést, riasztót és egyéb beépített berendezéseket. A lakás világos és barátságos, melyhez hozzájárulnak a hőszigetelt ablakok és redőnyök is, amelyek gondoskodnak a kényelmes lakhatásról és megfelelő hőszigetelésről.
Az ingatlant egy garázs és egy zárt autóbeálló egészíti ki. Az otthon környezete családias és csendes, minimális autóforgalommal, és közel van a buszmegállóhoz.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető és birtokba vehető. Ideális lehetőség otthonnak vagy befektetésnek, kedvező áron kínálva, kiváló alternatíva az otthonteremtésre vagy a befektetésre.


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6650715


+36 20

Ingatlannet kód: NET6650715


Az általad megtekintett eladó pécsi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 720 192 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Petra referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650715. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.