star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,99 millió Ft

Eladó lakás Pécs

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 50m²


Ár:

19 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
alagsor
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ritka lehetőség eladó Pécsen az egyetemváros szívében!

Egy négy szintes téglaépület alagsorában helyezkedik el ez a lakhatatlan, teljes felújításra szoruló ingatlan, amely jelenlegi állapotában vizesedési problémákkal küzd.

Bár a projekt jelentős ráfordítást és energiát igényel, a lokáció kárpótolni fogja az új tulajdonost. Az egyetemek közelében lévő elhelyezkedése kiváló befektetési lehetőséget rejt magában, legyen szó akár saját használatról, akár kiadásra szánt ingatlan kialakításáról.

Ez az ingatlan 51 m2 alapterületű, 2 szobás. A fűtése kályhával megoldott, de a továbbiakban lehetőség nyílhat más típusú fűtésszerkezetek beépítésére is.
Tulajdoni lapja szerint tárolóként van nyilvántartva.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját ízlésére formálhassa át ezt az egyetemvárosi ingatlant!
Jöjjön, nézzük meg együtt!

Referencia szám: LK034873


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6653887


+36 20

Ingatlannet kód: NET6653887


Az általad megtekintett eladó pécsi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 19,99 millió Ft, négyzetméter ára 399 800 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pintér Zsolt referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653887. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.