star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sárvár

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,8 millió Ft

Eladó lakás Sárvár

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Sárvár

  • 35m²


Ár:

21 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Sárvár belvárosában vált eladóvá egy pici 35 m2-es lakás ami teljesen fel lett újítva. A lakásban új műanyag nyílászárok vannak, cserélték a villany és víz vezetékeket, burkolatokat, új konyhabútor került beépítésre. Egy kis fedett terasz is kapcsolódik a lakáshoz. A földszinti lakás egy zárt udvarban helyezkedik el, osztatlan közös udvarral rendelkezik. Közelben, pékség , cukrászda, étterem, gyógyszertár.Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: LK010211


Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546407


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546407

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó sárvári téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 21,8 millió Ft, négyzetméter ára 622 857 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546407. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.