star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok, Foki-hegy

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

53,9 millió Ft

Eladó lakás Siófok, Foki-hegy

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Siófok, Foki-hegy

  • 72m²


Ár:

53 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Siófokon, a Fokihegyen egy 2. emeleti, 72 m2, 6 m2 erkéllyel rendelkező, 1 háló + nappalis átalakított lakást. Az ingatlan pár éve teljes felújításon esett át, melynek alkalmával nagy hangsúlyt fektettek a minőségi anyagok felhasználására.
Fűtéséről saját, Vailant gázkazán felel, radiátoros hőleadókkal. A hűtéséről légkondicionáló berendezés gondoskodik.

Az ingatlan vételára tartalmazza a teljes berendezést. 



A tulajdonos a lakást eddig kizárólag saját célra használta. Az eredetileg panelből épült ingatlan teljes felújításon, illetve átalakításon esett át, melynek során kialakításra került egy tágas konyha rész étkezővel, valamint a fürdőszoba átalakításánál is igyekeztek a lehető legjobban kihasználni a rendelkezésre álló teret.



Az ingatlan főbb jellemzői:

- 72 m2 alapterület + 6 m2 erkély
- 1 háló + nappali
- 2. emelet
- Tágas, gépesített konyha, étkezővel
- gázcirkó - radiátor
- Hűtő-fűtő klímák
- központi lokáció
- műanyag nyílászárók
- tároló a padláson
- új vezetékek, szigetelés
- teljes berendezés az árban
- Riasztó és kamerarendszer
- egyedi mérőórák



Ár: 53.900.000,-Ft



Az ingatlan lokációját tekintve, Siófok Fokihegyén, a Koch Róbert utcában található. Gyalog távolságra számos élelmiszerüzlet, gyógyszertár, buszmegálló. Az M7-es autópálya 4 perc alatt közelíthető meg autóval. A Balaton part 15 perces sétával elérhető.

Ajánlom az ingatlant pároknak, vagy akár kiscsaládosoknak, illetve befektetőknek, hiszen a központi lokációnak köszönhetően kiváló a lakás kiadhatósága.



Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vegye fel velem a kapcsolatot! Telefonon a hét, illetve a nap bármely szakaszában elérhető vagyok, hétvégén is.


Elhelyezkedés

Siófok, Foki-hegy, Koch Róbert utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601398


+36 70

Ingatlannet kód: NET6601398


Az általad megtekintett eladó Siófok, foki-hegyi (Koch Róbert utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 53,9 millió Ft, négyzetméter ára 748 611 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Nikolett referens az Unique Homes irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601398. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Foki-hegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.