star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok

  • 22 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

43,95 millió Ft

Eladó lakás Siófok

  • 22 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Siófok

  • 22m²


Ár:

43 950 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
1
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

A Siófoki Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda kínálatában:Siófok Ezüstpartján közvetlen vízparti társasházban eladásra kínálunk egy igazán modern stílusban berendezett kis ékszerdoboz Studio lakást, mely terasz részéről örök panoráma biztosított a Balatonra.Az ingatlan modern liftes tárasasház 3.emeletén helyezkedik el. Egy légterű, 22 nm alapterületű, nyugati fekvésű és 7 nm terasszal, mely kellemes kikapcsolódást biztosít a víz szerelmeseinek.Az ingatlan belső tereit 100%-os kihasználtság tükrözi, egységes anyaghasználattal mai trendeknek megfelelően egyedi bútorzattal került berendezésre.
Ezzel az ingatlannal akár egy egész éves bevételi forrást is vásárolhat, hiszen remekül kiadható nyári/téli idszakban de nyaralóként is kiválló választás.
A társasház nagy előnye, hogy szintenként tárolók is kialakításra kerültek, így az ingatlan kis mérete miatt nem kell aggódni azon tárygak (bicikli, terasz bútor stb. ...) miatt, amiket nem kíván folyamatosan az ingatlanában tartani.
Tároló 3 nm nagyságú, vételára 4 millió Forint (az ingatlan vásárlásnak nem alapfeltétele).
Az inatlanhoz továbbiakban zárt udvari parkoló is tartozik, melynek vételára 4 millió Forint.A vételár a teljes berendezést és gépeket is tartalmazza! Az ingatlan megvásárlása esetén, vállaljuk a többféle konstrukcióban történő nyári, egész éves hasznosítását, kiadását, hogy ez a befektetés minél előbb megtérüljön a leendő vásárlóinknak.  Mindezt megbízható irodai és szakmai háttérrel, valamint a üzemeltetésben/kiadásban és jártas kollégákkal és hozzáértéssel tesszük.Bővebb információért és a megtekintésért keressen bizalommal:
Kovács Zsolt
+36 (20) 218 4274


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6594375


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6594375

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó siófoki panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 22 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel. A panellakás ára 43,95 millió Ft, négyzetméter ára 1 997 727 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 58%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Zsolt referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594375. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.