star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron, Aranyhegy

  • 76 m²

    alapterület

Vételár:

68,5 millió Ft

Eladó lakás Sopron, Aranyhegy

  • 76 m² alapterület

  • Eladó lakás Sopron, Aranyhegy

  • 76m²


Ár:

68 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Ingatlan állapota
újszerű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Szépingatlan Iroda eladásra kínál Sopronban, az Aranyhegyen, 12 lakásos társasházban lévő, magasföldszinti, 76 m2-es, K-NY-i benapozású, 2 db nagy terasszal rendelkező, szép, újszerű állapotú társasházi lakás, mely kilátás tekintetében az utcára és a csendes belső udvarra néz. Az ingatlan 2015-ben épült, fekvésének köszönhetően, a lakás világos napfényes, így a tágas terek még jobban érvényesülnek. Az épület szigetelt, a műanyag nyílászárók alumínium redőnnyel (a nappaliban elektromos) és szúnyoghálóval felszereltek. A rendezett lépcsőházból az előszobába lépünk, innen közelíthető meg a lakás összes helyisége. A lakótér praktikus elrendezésű, tágas előtér, nappali + 2 hálószobás, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy tároló helyiség található. A burkolatok, a falak, valamint a beltéri ajtók színe egységes, harmonikus képet alkot. Fűtése és a meleg víz szolgáltatás gáz-cirkó kazánról megoldott. A korszerű hőszigeteléssel és a hőszigetelt műanyag nyílászárókkal a lakás energetikai költségei meglepően alacsonyan tarthatók. Különlegessége a nappaliból és az egyik hálószobából megközelíthető pihenésre, baráti beszélgetésekre, de akár grillezésre is alkalmas nagy méretű teraszok. A konyhában egyedileg megtervezett, gépekkel felszerelt konyhabútor a lakás vételárát képezi. Parkolás a ház előtt az utcán ingyenes. Ára: 68,5 mFt.

Érd.: +3630 520 6055, szepingatlan.eva@gmail.com


Elhelyezkedés

Sopron, Aranyhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632813


+36 30

Ingatlannet kód: NET6632813


A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m². A téglalakás ára 68,5 millió Ft, négyzetméter ára 901 316 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632813. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Aranyhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.