star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

44 millió Ft

Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 77m²


Ár:

44 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1967
Szobák száma
3
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Sopron történelmi belvárosában keresi otthonát vagy befektetni szeretne egy frekventált helyen? Megtalálta az ideális lakást!

Sopronban a Színház utcában egy karbantartott társasház 1. emeletén található, 77 m² alapterületű, nappali, hálószoba-hall, külön konyha, külön fürdőszoba és wc valamint háztartási helyiségből álló, csendes, világos, lakás vár Önre.
Belvárosias, központi elhelyezkedéséből adódóan könnyedén elérhetőek a tömegközlekedési eszközök, akár gyalogosan a boltok, vendéglátó helyek, múzeumok, parkok és a színház.
A lakáshoz önálló 15m2-es zárt tároló is tartozik, de rendelkezésre állnak közös tárolók is.

A LAKÁS JELLEMZŐI:
• 77 m² alapterületű
• utcára néző
• nyugati tájolású nappali és hálószoba
• világos
• csendes - egyirányú utca
• élhető terekkel
• kiváló elhelyezkedés

MŰSZAKI JELLEMZŐK
3 rétegű, hőszigetelt, nagy méretű, fa nyílászárók. A lakás melegét gáz fűtésű kandalló és cserépkályha biztosítja. A lakás rezsije rendkívül kedvező.

A HÁZ:
A társasházban összesen 17 lakás található, a lépcsőházat rendszeresen takarítják és karbantartják. A háznak saját belső, zárt kertje van, így bármikor ki lehet ülni kicsit kikapcsolódni.
A közös költség 11.000 Ft. A parkolás az utcán kialakított fizetős parkolóhelyeken, vagy a Petőfi téren a mélygarázsban lehetséges.

ÖSSZEGEZVE:
- kiváló befektetés - könnyen kiadható akár rövid vagy hosszútávra is, a bútorok a vételár részét képezik!
- értékálló - központi lokáció
- remek adottságok

Akik kényelmes típusok, a mindennapi dolgokat könnyen és gyorsan akarják elintézni és biztonságos környékre vágynak, azok számára ez a tökéletes lokáció!

További részletekért várom megtisztelő hívását.

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
9.65m²
Szoba
18.63m²
Nappali
28.4m²
Fürdőszoba
5m²
Wc
1.15m²
Közlekedő
3.6m²
Konyha
5.7m²

Elhelyezkedés

Sopron, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574544


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574544

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Sopron, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m². További jellemzői: az építés éve 1967. A téglalakás ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 571 429 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reinitz Dávid referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574544. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.