star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49 millió Ft

Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 74m²


Ár:

49 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Sopron belvárosában polgári lakás kedvező áron eladó

Sopron belvárosában 74,5 m2-es, magasföldszinti lakás eladó. Az ingatlanban 3 szoba, konyha, fürdőszoba, wc, egy közlekedő és egy pici kamra található, valamint tartozik hozzá egy 10 m2-es pince.
A lakás jó szerkezeti állapotú, a belmagassága 3,5 m, ezért galéria építése kényelmesen, könnyed megoldható.
A lakás szobáinak fűtését Héra fűtés adja, a konyháét pedig gázkonvektor. A lakás tehermentes, egyedi mérőórákkal felszerelt és a kifizetést követően azonnal birtokba vehető. A parkolás a lakóház udvarán biztosított.
A lépcsőház kulturált és összetartó a lakóközösség. A társasházban a közös költség 9,200 Ft.


Elhelyezkedés

Sopron, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602978


+36 30

Ingatlannet kód: NET6602978


Az általad megtekintett eladó Sopron, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 662 162 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602978. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.