star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

98,7 millió Ft

Eladó lakás Sopron

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Sopron

  • 115m²


Ár:

98 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre.
- Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691303193

 

Sopron településen kínálunk eladásra egy 1 emeletes, lift nélküli, tégla építésű ház 1. emeletén elhelyezkedő 115 nm-es, téglalakást, amiben 3 szoba található, gázkazán fűtéssel, valamint másodlagos klímás hűtés-fűtéssel és kertre néző kilátással rendelkező újszerű állapotú ingatlan.
Az ingatlan építésének éve 2018.
A parkolás garázsban megoldott. A garázs árát a végösszeg nem tartalmazza! Külön megvásárolható! Egyben  16.000.000.- Ft Külön darabonként 9.000.000.- Ft/db 

Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető.

Az ingatlan kertkapcsolattal rendelkezik, tartozik hozzá erkély/terasz, ami 24 négyzetméteres.

Eladásra kínálunk egy lenyűgöző, újszerű, modern, teljesen bútorozott és felszerelt ingatlant Sopronban. Ez az ingatlan valódi ritkaság, mind adottságai, mind elhelyezkedése és felszereltsége tekintetében. A közkedvelt Pihenőkereszt lakóparkban található, közvetlenül az erdő mellett. A lakás egy kis életközösséget magában foglaló mindössze 5 lakásból álló modern kivitelezésű magas műszaki tartalmú 2017-18 ban épült tömbjében helyezkedik el,és nagysága miatt a teljes első emeletet birtokolja.

 

A megközelítése egy gyönyörűen parkosított térkövezett udvaron keresztül történik. Természetesen elektromos kertkapu és kaputelefon biztosítják a kényelmes bejutást. Az ingatlan bruttó 115m2, ami tartalmaz egy nappalit, két szobát, két fürdőszobát wc-vel, mosókonyhát/ spejzt, konyhát, étkezőt, valamint két gyönyörű fedett üvegtetős erkélyt, amelyekről közvetlen kilátás nyílik az erdőre. Tartozik továbbá hozzá egy saját használatú 10m2-es tároló valamint az ingatlan alatt található 40m2-es dupla garázs, amely külön helyrajzi számokkal, egyedi vízórákkal és elektromosan vezérelt, szigetelt garázskapukkal rendelkezik.

 

A garázs előtt pedig egy részben fedett parkolóhely található, amely alkalmas még egy autó parkolására is. A lakáshoz tartozik továbbá egy 103m2-es privát saját tulajdonú udvar is, amelyet az erdő vesz körül, és gyönyörűen parkosított sziklakerttel, napozóterasszal, kültéri zuhannyal és még egy modern hat személyes panorámaüveges finn szaunával is rendelkezik.

 

Az udvarban automatikus öntözőrendszer gondoskodik a növények öntözéséről. Az erdő közelsége és a szaunából való kilátás különleges nyugalmat és meghittséget biztosít, a teraszon ülve kávézás közben akár mókusokat és őzeket is megfigyelhet az ember. Az ingatlan rendkívül alacsony rezsi költséggel rendelkezik, ami mintegy 60 euró közös költségből (víz, gáz kölséget tartamazza!) és 11 000 forint villanyszámlából tevődik össze. Az ingatlan vételára magában foglalja a lakást teljes bútorzattal és kiegészítőkkel (a felsorolt extrákat is beleértve), a tárolót, valamint a saját udvarrészt a teljes felszereltséggel! Kiemelem a következő különleges extrákat: riasztórendszer, alumínium redőnyök szúnyoghálókkal, elektromos zsaluziák és sötétítők, üvegajtók, szinte új konyha Bosch konyhai berendezésekkel, Bosch mosó-szárítógépek, egyedi beépített bútorok, új Samsung Q55 Smart OLED 4K TV, bőr sarok ülőgarnitúra elektromos vezérlésű ,beépített világítással,tárolóval, 2 személyes motoros bőr kanapé, modern Biowell SL701-es masszázsfotel még 3 év garanciával, TOORX prifi ellipszis Tréner,Green klímaberendezések 2 db, meghosszabbított 10 év garanciával,Dieter Knoll étkezőgarnitúra,autómata öntözőrendszer,6 személyes luxus fin szauna, stb.
 

Kérem használja a 3D bejárást az első képen szereplő QR kód beolvasásával.

 

 

Egyéb jellemzők:

Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6544206


+36 1

Ingatlannet kód: NET6544206


Az általad megtekintett eladó soproni téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A téglalakás ára 98,7 millió Ft, négyzetméter ára 858 261 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ingON - Ingatlan Marketinges referens az Ingon.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544206. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.