star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron

  • 89 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó lakás Sopron

  • 89 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Sopron

  • 89m²


Ár:

69 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Szobák száma
5 (4 + 1)
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Sopron belvárosától mindössze 5 perc sétára, a bécsi domb mellett található lakás legkiemelkedőbb előnye a kiváló műszaki tartalom, és a praktikus elosztás.

MŰSZAKI TARTALOM
A 3 lakásos épület második emeletén található kényelmes otthon 2006-ban épült, 38-as Porotherm téglából, a homlokzati falak kívülről 5 cm-es szigetelést, belülről 6.5 cm izolit hőszigetelést kaptak, párazáró fóliával, a födém szintén hőszigetelt. Ennek köszönhetően a havi fűtés számla átlag 8000 forint! (992 m3/év)
Fűtésre a kombi gáz-kazán mellett rendelkezésre áll egy kandalló, a nappaliban egy hűtő-fűtő klíma.
Ablakai jó minőségű hőszigetelt nyílászárók, szúnyoghálóval, sötétítővel.
A lakás energia takarékos, könnyen fenntartható mind fűtés, mind elektromos fogyasztás (3x25 A) tekintetében.

ELRENDEZÉSE:
A család számára rendelkezésre áll 3 külön nyíló hálószoba, egy kisebb dolgozó szoba, egy amerikai-konyhás nappali, tágas fürdőszoba wc-vel, valamint egy külön mellék helyiség. A nappaliból az erkély nyílik, panorámás kilátással a Lőverek hegyeire!
A lakás saját, lekerített, 233 m2-es udvarán található fedett grillező hely, tárolók, valamint egy kisebb, hangulatos kert gyümölcsfákkal, szőlővel.
Igény esetén a ház alsó szintjén vásárolható garázs, műhellyel, + 1 fedett, térkövezett gépkocsibeállóval (Összesen 54 m2, ipari árammal, szennyvíz elvezetéssel), ennek össz. értéke 20 millió forint.

Ez a lakás Önre vár, ha munka után vagy hétvégén lazítana, pihenne a saját kertjében, a nap felkeltét nézné reggeli kávézás közben, és olyan otthon keres, ahol kényelmesen elfér a család, mindenkinek jut egy külön szoba!

További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását!

Irányár: 69.990.000 forint

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563715


+36 30

Ingatlannet kód: NET6563715


Az általad megtekintett eladó soproni téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: az építés éve 2006. A téglalakás ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 786 404 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Levente hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563715. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.