star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 73 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 73 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 73m²


Ár:

23 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

SZEGED BELVÁROSÁBAN, a Dózsa utcában, frissen felújított, polgári jellegű lakás BÉRLETI JOGA ELCSERÉLHETŐ

- A lakás egy rendkívül magával ragadó, nyitott körfolyosós, hangulatos belső udvarral rendelkező, a Tiszától néhány méternyi távolságra lévő csodás régi épület 2.emeletén található.
- A 73 nm-es lakásban 2 egész, külön bejáratú szoba, fürdő- WC, konyha- étkező, közlekedő és egy kis helyiség található, amely az elképzeléseknek megfelelően alakítható. Szolgálhat gardróbként vagy kamraként vagy dolgozószobának is használható vagy akár mosókonyhának is berendezhető.
- A lakás felújítása nemrégiben fejeződött be, melynek keretében a fürdő- WC és a konyha- étkező teljes felújításon esett át, valamint a szobákban az eredeti parkettákat felcsiszolták és újralakkozták; a többi helyiségbe új hidegburkolat került, a falon kívül futó vízcsövek „elrejtése” is megtörtént.
- Az egyik szoba a Dózsa utcára „néz”. Az innen nyíló 1,9 nm-es erkélyről gyönyörködhetünk az utca csodás, patinás épületeinek látványában.
- A másik szoba eredeti fa ablakain keresztül az épület belső udvarrésze felé nyílik kilátás.
- A közlekedőre nyíló helyiségeket a csodaszép fa ajtók teszik igazán különlegessé.
- Ebben a lakásban a régies stílus és a modernebb, fiatalosabb megoldások olyan kombinációját sikerült kialakítani, amely révén még élhetőbbé és szerethetőbbé válik a lakás.
- A 3,75 m-es belmagasság lehetőséget ad a fantáziánk szárnyalásához, melynek révén mutatós, hangulatos és egyben praktikus galéria alakítható ki mindkét szobában.
- Az IKV (Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt.) tulajdonában lévő lakás, melynek BÉRLETI JOGA ELCSERÉLHETŐ.
- Számos előnye van egy „sima” albérlettel szemben, leginkább, hogy sokkal alacsonyabb a bérleti díj, illetve sokkal nagyobb „szabadságot” enged az ott lakóknak.
- Az IKV FELÉ FIZETENDŐ KÖLTSÉG havonta: 72.000,- Ft

IRÁNYÁR: 23,9 MILLIÓ FORINT

- A belváros szórakozási lehetőségeitől karnyújtásnyira, mégis csendes helyen lévő lakás.
A Széchenyi tértől gyalogosan is csak 2 percnyi távolságra van, de a közelben számos egyéb kikapcsolódási lehetőség és látványosság megtalálható: a Tisza, a Várkert, a Deutsch- palota, a Hungi Vigadó, a Szegedi Nemzeti Színház, a Belvárosi Mozi, a Móra Ferenc Múzeum, éttermek…

Amennyiben a varázslatos környezet és a különleges, impozáns épületek „szerelmese”, megtalálta, amit keres.

Örömmel fogadom hívását a hét bármely napján.

SzolnOk IngatlanOK –Csendes Lujza - Ingatlan eladás szívvel, mosollyal.


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Dózsa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6467735


Csendes Lujza -  SzolnOK IngatlanOK

Csendes Lujza - SzolnOK IngatlanOK

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csendes Lujza -  SzolnOK IngatlanOK

Csendes Lujza - SzolnOK IngatlanOK

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6467735

Csendes Lujza -  SzolnOK IngatlanOK

Csendes Lujza - SzolnOK IngatlanOK

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csendes Lujza -  SzolnOK IngatlanOK

Csendes Lujza - SzolnOK IngatlanOK

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szeged, belvárosi (Dózsa utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 327 397 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 55%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csendes Lujza - SzolnOK IngatlanOK hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6467735. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.