star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 47m²


Ár:

35 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Szent István tér szomszédságában teljesen felújított lakás eladó.
Az ingatlan 47 négyzetméteres és félszuterén elhelyezkedésű.A lakásban nappali plusz egy hálószoba került kialakításra,ötletes konyha variációval és méretében kompakt fürdőszobával.A felújítás során minden ujjá lett építve a gépészettől kezdve az elektromos hálózaton át a burkolatokig és a szerelvényekig.A lokáció tökéletes,hiszen a patinás Szent István tér pár lépésre található de a belváros is akár gyalogosan három perc sétára van.Közlekedés remek és minden a közelben,bolt,trafik stb.A társasház melyben a lakás található,nyugodt lakóközösséggel és tiszta környezettel rendelkezik.
Az ingatlannal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne,keressen bizalommal:
Laczkó Szabolcs +36707713137 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, prémium anyagok, redőnyözött, új nyílászárók, közös tároló, új villamoshálózat, dekorvilágítás, garázs lehetőség, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Szeged Belváros, Sóhordó utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6564710


+36 70

Ingatlannet kód: NET6564710


Az általad megtekintett eladó Szeged, belvárosi (Szeged Belváros, Sóhordó utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 763 830 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Laczkó Szabolcs referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564710. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.