star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

57,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 82m²


Ár:

57 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeged Belváros városrészében, a Bocskai utcában eladó ez a 1910-ben épült, ELSŐ emeleti, Jó adottságokkal és 82 négyzetméteres élettérrel rendelkező, kétszobás, fürdős, étkező konyhás, délkeleti fekvésű, napfényes, tégla építésű társasházi lakás.
Az ingatlan tehermentes, azonnal átvehető.
A lakás 2 db nagyméretű szobával, 1 db konyha étkezővel, 1 db fürdőszobával, külön WC-vel és közlekedővel rendelkezik. Az ingatlan felújítandó állapotú. Fűtése gáz - cirkó (radiátor). Az ingatlan elhelyezkedésre, kialakítása és alakíthatósága miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt. Ezek mellett még két taroló is jár az ingatlanhoz.

A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz, villamos, trolibusz, boltok, Szent István tér 1 percnyire található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, közös tároló, saját tároló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Szeged Belváros, Bocskai utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581463


+36 70

Ingatlannet kód: NET6581463


Az általad megtekintett eladó Szeged, belvárosi (Szeged Belváros, Bocskai utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 57,9 millió Ft, négyzetméter ára 706 098 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kókai Ferenc referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581463. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.