star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 136 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

114 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 136 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 136m²


Ár:

114 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Szeged belvárosának fő ütőerén, a Kárász utca közvetlen szomszédságában, műemléki környezetben kínálom ezt a páratlan, nagypolgári lakást. A házból kilépve rögtön a REÖK Palota csodás látványa fogad minket, egyik irányban a Kárász utcát, másik irányban az Árkádot érjük el néhány másodperces, vagy néhány perces sétával.

A környéken a közlekedés is kiváló, de annak hangja a lakásból egyáltalán nem zavaró, ugyanis az ablakok nem a körútra néznek, hanem a Kölcsey utcára.

A körfolyosós házba érve egy felújított lifttel juthatunk fel a harmadik emeletre, ahol egy függőfolyosó végén található a lakás. Belépve egy tágas előszoba fogad minket, ahonnan a mellékelt alaprajz szerint nyílnak a helyiségek. A lakás belmagassága egységesen 360 centiméter, így a nagy alapterületű szobák igazán impozáns benyomást keltenek. Jelenlegi konstrukcióban a lakás fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, azonban az 50 cm vastag falaknak, valamint a benapozottságnak köszönhetően január végén sem volt hideg a lakásban elzárt őrláng mellett.

Fontos tény, hogy a lakóközösség a kezdetek óta gondos gazdája a háznak, a födémeket is vasbetonra cserélték már korábban.

A lakás nem lakott, időpontegyeztetés utána bármikor tudom mutatni, a kulcsot magamnál tartom.

A lakás ára: 114.000.000 Ft jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, klíma, közös tároló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Szeged Belváros, Kölcsey utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6620620


+36 20

Ingatlannet kód: NET6620620


Az általad megtekintett eladó Szeged, belvárosi (Szeged Belváros, Kölcsey utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 136 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 114 millió Ft, négyzetméter ára 838 235 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Szegedi Adorján referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620620. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.